Hír PC

Bemutatkozik a Zalman i4 White – egyedi számítógépház hat ventilátorral

A fehér számítógép-komponensek egyre népszerűbbek a játékosok és a tech-rajongók körében. Nem meglepő hát, hogy a Zalman kínálatában is egyre több ilyen megoldás található meg. A Zalman i4 White egyedi megjelenésű és sokoldalú számítógépház, amely kiváló választás azoknak a felhasználóknak, akik értékelik a stílust, a hatékony hűtést és a rugalmas beépítési lehetőségeket.

Teljes szellőzés, elegáns fehérben

A Zalman i4 White egy szokatlan, fehér ATX Mid-Tower ház, amely Full Mesh paneljeiről ismert. Ez a kialakítás pozitív hatást gyakorol a légáramlásra, és alacsonyabb belső hőmérsékleteket garantál. Ezenkívül mágneses porszűrők találhatók az említett panelek alatt, hogy megvédjék a számítógép-komponenseket a porlerakódástól.

Kompakt méret, rengeteg lehetőség

A Zalman i4 White ház viszonylag kis méretű, 396 x 255 x 484 mm-es, és csupán 5,8 kg súlyú. Ennek ellenére a belső kapacitás figyelemre méltó. A gyártó szerint a modell akár 170mm magas CPU-hűtőt, 320mm hosszú grafikus kártyát, 140mm-es tápegységet és még egy 360 mm-es előlapi hűtőt is képes befogadni. A felhasználó akár négy 2,5 hüvelykes SSD-t is telepíthet a belsejébe.

Hatékony hűtés, sokoldalú felhasználás

A kérdéses termék a rendkívül gazdag felszereltségével is kitűnik. Nem kevesebb, mint hat 120 mm-es ventilátor (három elöl, kettő felül és egy hátul) található a fedélzeten, hogy biztosítsa a gyors hőelvezetést a belső térből. Érdemes hozzátenni, hogy az i4 White modell állítható magasságú GPU-tartóval érkezik. A ház lehetővé teszi a grafikus kártya függőleges elhelyezését is, de a riser kábel nem tartozék.

Ad
Scroll to top