Gaming Hír PC

Az XPG bemutatta az XPG PRIMER gaming egeret

Az XPG, a játékosoknak, az esportolóknak és a technológia rajongóiknak tervezett nagy teljesítményű termékek vezető gyártója bemutatta az XPG PRIMER gaming egeret. A 12000 DPI felbontású optikai szenzorral, a látványos RGB világítással és a tartós OMRON kapcsolókkal rendelkező XPG PRIMER egy remek ár-érték aránnyal rendelkező, teljeskörű megoldást kínáló egér.

A Pixart PMW3360 optikai szenzorral felszerelt XPG PRIMER a pontosság, a minőség és az érték tökéletes egyensúlyát kínálja. A DPI-on túl az XPG PRIMER ergonomikus kialakítással és Double-Shot PBT-ből készült borítással rendelkezik, amely erőteljes és egyszerűen tisztítható, továbbá a textúrázott oldalsó markolatai izzadás ellenére is stabil fogást garantálnak, a görgő pedig érezhető visszajelzést és kényelmet kínál a könnyebb kezelhetőség érdekében. A szövetborítású kábel kevésbé tekeredik meg játék közben, a 98 g-os súly pedig tökéletes egyensúlyt kínál a könnyű mozgatáshoz, ugyanakkor megfelelő tapadást és kényelmet biztosít a produktivitás növeléséhez.

Az XPG PRIMER rendkívül tartós OMRON kapcsolókkal lett felszerelve, amelyek több mint 20 millió kattintást is kibírnak. A valódi gamer megjelenés érdekében az egér kétoldalú RGB fénysávot is kapott testre szabható fényeffektekkel.

Ad
Scroll to top