Egyéb Hír

A Philips TV & Sound csatlakozik a Dezeen virtuális tervezői fesztiválhoz

Annak érdekében, hogy a COVID-19 idején is fennmaradjon az érdeklődés, tavasszal az egyik legbefolyásosabb név a formatervezés iparágában – a Dezeen – elindította a világ első online tervezői fesztiválját: Dezeen virtuális dizájn fesztivált. Az európai formatervezésről is híres Philips TV & Sound büszke arra, hogy partnerként hozzájárulhat a fesztivál sikeréhez. A világ különböző tájairól származó vezető építészek és tervezők osztják meg belsős tapasztalataikat és gondolataikat beszélgetések, előadások, filmek, termékbemutatók és interjúk formájában a www.dezeen.com/vdf.com oldalon. Az együttműködés részeként Rod White – a TP Vision terméktervezési vezetője – egy online beszélgetés keretein belül fogja megosztani tapasztalatait Marcus Fairs főszerkesztővel, június 9-én.

Az online beszélgetés mellett a Philips TV & Sound egy 10 élő videóból álló sorozattal is készül az európai formatervezésről, amelyek később az esemény oldalán elérhetők maradnak. Ebbe beletartoznak a beszélgetések Simon Skinner-rel, Adam Nathaniel Furman-nel és Jalila Essaidi-vel is.

Martijn Smelt, a Philips TV & Sound európai marketing igazgatója a TP Vision-nél a következő nyilatkozatot tette: „Ezekben az időkben fontosnak tartjuk, hogy egy márkaként folytathatjuk a közönségünkkel való kapcsolatteremtést. A Dezeen-nel való partneri együttműködéssel nagyszerű lehetőséget találtunk a Philips TV & Sound közönségének elérésére és az európai formatervezés bemutatására – amely a marketingstratégiánk egyik alappillére. A világ első online tervezői fesztiválján való részvétellel bebizonyítjuk azt, hogy a Philips TV & Sound termékek egy igazi életstílust képviselnek.”​​​​​​​

Az európai dizájn a márka egyik legfontosabb alapja. Az elmúlt években a TP Vision nagyszerű partnermegállapodásokat kötött olyan vezető dizájn- és életmód márkákkal, mint például a Georg Jensen, a Bowers & Wilkins, a Kvadrat, Muirhead és az Abbey Road Studios. A partnereivel közösen a TP Vision prémium tévékészülékek és hangeszközök teljes kínálatát hozta létre, amelyek kiváló anyagokból készülnek, természet ihlette formatervezéssel.

Ad
Scroll to top