Hír Kiemelt hír PC Teszt

Zalman S4 bemutató

A Zalman S4 egy olcsó midi toronyház, amely elegendő hellyel rendelkezik a játék PC-komponenseinek. Ez a termék a gazdaságos konfigurációkra orientált fogyasztókat célozza meg. Nézzük meg, hogy a szerkezet elég szilárd-e ahhoz, hogy ajánljuk.

A Zalman S4 számítógépházat ATX, Micro ATX és Mini ITX alaplapokhoz tervezték. Súlya nem haladja meg a négy kilogrammot. A méretei 45,8 x 20,6 x 38 cm. Az egész acélból készült fekete matt színben. Az előlap műanyag panellel borított, a burkolat jobb oldalán pedig egy átlátszó akril panel található.

A hűtést illetően gyárilag egy 120 mm-es ZA1225ASL ventilátor van beszerelve elöl és egy másik hátul. Elméletileg a házba összesen nyolc ventilátor fér el, ami enyhe túlzásnak tűnik;) Ha a felhasználó inkább a vízhűtést részesíti előnyben, akkor hátul és elől 120 mm-es radiátor szerelhető, a 240 mm-es megfelelőnek pedig könnyen el kell férnie elöl. A tok alatt és felül két porszűrő (egy mágneses) található.

A tápegység alagsorában két 3,5”-os HDD rögzítési rendszere található. Lehetővé teszi egy 2,5 hüvelykes lemez adaptálását is. Telepítsen egy további két és fél hüvelykes autót egy külön helyre a tápegység fölé (a fal hátuljára, amelyre a fő padló fel van szerelve). GPU esetén a hossza nem haladhatja meg a 315 mm-t, a CPU-hűtés magassága pedig a 16 cm-t.

Az elülső I/O panel USB 3.0 és USB 2.0 portokkal, be- és kikapcsoló gombokkal, reset- és fejhallgató-kimenetekkel rendelkezik. A tok hátulján hét bővítőkártyahely található. Minden végsapka kitörő típusú, de két moduláris cserét kell tartalmaznia a csomagnak. Általánosságban elmondható, hogy a tok az egyes elemek megfelelő illeszkedésével, valamint a minimalista kialakítással védekezik. Az S4 a kábelkezelés terén is remekel.

A Zalman S4 jelenleg 17 000 Ft körül kapható itthon. Így azoknak a felhasználóknak szól, akik költséghatékony megoldáson gondolkodnak. A ház teljesen beépített előlappal rendelkezik (mindkét oldalon kis szellőzőnyílások vannak), de a hőmérsékletek a tokban rendben vannak. Az ideális konfiguráció valahol a középkategóriában lehet egy Ryzen 5 vagy Intel Core i5 és egy RTX 3050-3060 vagy Radeon 6600 környékén.

A Zalman S4 számítógépház egy szilárd ajánlat a játékosoknak és azoknak, akik irodai / média PC-s megoldást vagy saját konfigurálású NAS-ban gondolkodnak.

8
Ajánlott

Zalman S4

Hozza a szokásos Zalman elemeket: Elérhető áron kínál egy modern és kellően átgondolt csomagot, amiben a középkategóriás konfigurációk évekig jól fogják érezni magukat.
Ad
Scroll to top