Hír PC

A PATRIOT VIPER GAMING bemutatta a nagy teljesítményű, 64 GB-os Viper 4 Blackout memóriakészletét

A PATRIOT™ VIPER GAMING, a nagy teljesítményű memóriák, SSD meghajtók és a flash tároló megoldások vezető gyártója büszkén jelentette be a nagy teljesítményű, 32 GB-os DDR4 VIPER 4 BLACKOUT modulok megjelenését, amelyek lehetővé teszik a játékosok és a tartalomgyártók számára, hogy egyszerűen növeljék a rendszermemória méretét a nagyobb teljesítmény elérése érdekében.

Patriot Viper Blackout 64GB

A VIPER 4 BLACKOUT modulok kiváló választást jelentenek azoknak a lelkes PC építőknek, akik nagy sebességű memóriát keresnek túlhajtási képességekkel. A sorozatot a teljesítmény jegyében hozták létre, ráadásul egyaránt kompatibilis a legújabb Intel és AMD platformokkal. A VIPER 4 BLACKOUT 64 GB-os memóriakészletek 3000-től 3600 MHz-es kivitelben érhetők el, a 10 rétegű PCB-n pedig a legjobb minőségű, szigorú teszteknek megfelelő komponenseket használják fel a gyártás során. A 32 GB-os modulok mindegyike katonai minőségű alumínium hűtőbordával rendelkezik a magas hatékonyság és a hőelvezetés maximalizálása érdekében.

Viper minőség

„A VIPER 4 BLACKOUT egy díjnyertes sorozat, amelyet a PC hardverekkel foglalkozó szakmédia különösen ajánlott az elmúlt évben. A 16 GB-os modellekből származó pozitív vásárlói visszajelzések hatása ösztönzött minket arra, hogy bővítsük a VIPER 4 BLACKOUT sorozatot egy sokkal nagyobb, 64 GB-os készlettel.” – nyilatkozta Roger Shinmoto, a PATRIOT™ VIPER GAMING alelnöke. „Az elegáns külső mellett az új megoldásaink egyaránt okos választást nyújtanak abban az esetben is, ha a felhasználók a játékok teljesítményének határait szeretnék feszegetni.”

A VIPER 4 BLACKOUT sorozatot szigorúan tesztelték és hitelesítették a legújabb Intel és AMD platformokon a széleskörű kompatibilitása érdekében. Korlátozott élettartam-garanciával rendelkező modulok 3000 MHz-, 3200 MHz- és 3600 MHz-es változatokban érhetőek el 64 GB-os (2x 32GB) készletekben.

JELLEMZŐK:   

  • Sorozat Viper 4 Blackout
  • Kiadás: Fekete oldalak / fekete felső borda
  • Kompatibilitás: A legújabb Intel és AMD sorozatú alaplapokon tesztelve, a megbízhatóan gyors teljesítményért
  • Túlhajtási funkció: XMP 2.0 támogatás az automatikus túlhajtáshoz
  • Alumínium hűtőborda a hűvösebb működés érdekében
  • Kapacitás: 64GB (32GB x 2)
  • Korlátozott élettartam-garancia

„A növekvő igényre reagálva örömmel mutatjuk be a VIPER 4 BLACKOUT DDR4 64GB (32GBX2) nagy teljesítményű memóriakészleteket azoknak a PC rajongóknak, akik megszállottjai a hardveres teljesítmény maximalizálásának.” – nyilatkozta Aziz Saigal, a Patriot marketing menedzsere. „2020 második negyedévében még több új, nagy teljesítményű memóriát fogunk bejelenteni, hogy megfeleljünk a PC felhasználók és a játékosok elvárásaiknak.”

Ad
Scroll to top