Hír Kiemelt hír PC

Új üzleti és produktivitásra szánt laptopok az MSI-től

Az MSI, a gaming hardverek és innovatív üzleti megoldások piacvezető vállalata ma új üzleti produktivitásra szánt laptopokat jelentett be a Summit, a Prestige és a Modern termékcsaládon belül 12. generációs Intel® Core™ processzorokkal. Az MSI a teljes üzleti és produktivitásra szánt termékcsaládot megújítja, hogy mindenkinek a lehető legtöbbet tudja nyújtani, akiknek az eredmény a legfontosabb.

Az Intel® Evo™ platformtanúsítványát a Summit és a Prestige sorozat is megkapta könnyű kialakításának, gyors reagálásának és hosszú üzemidejének köszönhetően. Az NVIDIA dedikált grafikus vezérlőjével a Summit és a Prestige sorozat segíti az embereket, hogy kifejezhessék szenvedélyüket, az üzletembereket pedig elérni céljaikat. A Summit Flip modellek 360°-os 2 az 1-ben dizájnnal rendelkeznek, így az érintőképernyő képességeit kiaknázva táblagép módban is használható. A Modern sorozat esetében a népszerű francia illusztrátor, Lorraine Sorlet négy látványtervet dolgozott ki terméktervezési csapatunknak, hogy igazán „modern” kinézettel frissíthessük fel a termékcsaládot. Erős termékkínálatunk mindenkinek tartogat egy üzleti vagy produktivitásra szánt laptopot.
 
Derek Chen, az MSI Notebook globális értékesítési és marketing igazgatója nyilatkozta, hogy „Az MSI gyökerei a nagy teljesítményű laptopokban vannak. Üzleti laptopjainkat úgy terveztük, hogy bármilyen munkaterületen megállják a helyüket Alapvető küldetésünk soha nem változott; azért készült, hogy a maximális produktivitás gerince legyen”

Summit sorozat: Sikerre tervezve

A Summit termékcsalád 2019-es bemutatása óta az MSI csúcskategóriás Business & Productivity laptopja. A meglévő Summit E13 Flip Evo és Summit E16 Flip mellé idén az új Summit E14 Flip Evo csatlakozik, hogy még több méretválasztékot nyújtsunk a különböző felhasználói igényekhez. A Summit E16 Flip még nagyobb teljesítményéért az NVIDIA® GeForce RTX™ grafikus vezérlője felel. A kijelzőt Tobii Aware is védi, amely automatikusan lezárja a laptopot, ha a felhasználó nincs a közelben, vagy elhomályosítja a képernyőt a kíváncsi szemek elől. „Örömünkre szolgál, hogy együttműködhetünk az MSI-vel, és felhasználóiknak elhozhatjuk Tobii Aware-t, a figyelem detektáláson alapuló szoftvert” – mondta Ulrica Wikström, a Tobii PC üzletágáért felelős alelnöke. „A felhasználók és a vállalkozások olyan számítógépeket szeretnének, melyek proaktívan működnek, hogy megőrizzék adataik biztonságát, miközben hozzájárulnak jólétükhöz és termelékenységükhöz. Pontosan ezt nyújtja a Tobii Aware az MSI új laptopcsaládjával párosítva.” 

Legyél biztonságban a vállalati szintű biztonsági eszközökkel, mint például a webkamera és a port zárolás, a beépített TPM-támogatás, az ujjlenyomat vagy infravörös kamera és a webkamera állapotértesítései. Biztonságban lenni azonban nem jelenti azt, hogy a Summit nem veszhet el, vagy nem kerülhet rossz kezek közé. Az integrált mozaikkereső technológiával mindig nyomon követhetjük a laptop helyzetét. Az ingyenes Tile alkalmazással aktiválhatja és megkeresheti a Summit laptopokat. „Az MSI Summit sorozat a produktivitásra épül, de lehetetlen hatékonynak lenni, ha felesleges időt tölt egy elveszett vagy rossz kezek közé került laptop keresésével” – mondta CJ Prober, a Tile vezérigazgatója. „Az MSI-vel és az Intellel való együttműködésünk megkönnyíti a Tile felfedezőképességének kiaknázását az előre telepített Tile Windows App segítségével, így biztosítva, hogy az emberek ne zökkenjenek ki és produktívak maradjanak.” Ezenkívül az AI-technológiájával a Summit az egyes helyzetek alapján automatikusan módosítja a rendszer erőforrásait. Számtalan új funkciójával a Summit termékcsalád segít sikeressé válni.

Az új Summit sorozat kiváló biztonságot, lenyűgöző teljesítményt és átgondolt termék dizájnt kínál. „Azért hoztuk létre, hogy teljessé tegye munkahelyét és maximalizálja termelékenységét” – mondta Steven Yang, az MSI Notebook részlegének regionális értékesítési vezetője.

Prestige sorozat: Az elit esszenciája

A Prestige sorozat tervezésének mozgatórugója az esztétika. Mind a Prestige 15, mind a Prestige 14 vékony és könnyű vázzal büszkélkedhet a hordozhatóságért, még jobb hőelvezetés mellett. Merülj el a veszteségmentes zenében a DTS -hangfeldolgozással kombinált Hi-Res Audio funkcióval, amely kiváló minőségű hangélményt biztosít a magasabb bitsebességű átkódolással! 

Maradj produktív úgy, hogy magabiztosan beszélsz, és tisztábban hallasz másokat! Válassz az NVIDIA® GeForce RTX™ grafika vagy az Intel® Evo™ platform közül a teljesítmény preferenciáink alapján! Lásd a különbséget a True Pixel technológiával, amely elképesztő színpontossággal kelti életre a képeket! Élvezd a fokozott biztonságot az arccal vagy ujjlenyomattal történő bejelentkezéssel, hogy gyorsabban léphess be jelszó nélkül! A magas üzemidővel és a gyorstöltéssel hosszabb ideig produktív maradhatsz. A funkciók harmonikus keveréke adja a Prestige rangos nevét.


Modern sorozat: Élj szenvedélyesen minden nap!

A Modern termékcsalád a divatdiktátorok mindennapos kedvence. Pontosan ezért működött együtt az MSI a francia illusztrátorral, Lorraine Sorlet-vel, hogy négy történetet meséljen el a szerelem, a munka és az utazás által ihletett látványvilágon keresztül. Trendi, mégis kifinomultság jellemzi a Modern új látványát; új vázkialakítás a „Modern” megjelenés bemutatására. Divatos dizájnnal, klasszikus fekete és városi ezüst színű vázzal – válaszd a mindennapi életedhez leginkább illeszkedő stílust! Mindezekkel a formával kapcsolatos gondolatokkal a Modern sorozat elnyeri méltó helyét a Business & Productivity termékcsaládban, rengeteg produktív funkcióval: a vékony keret nagyobb képernyőarányt, a 180°-ban elfordítható képernyő egyszerű megosztást, a megnövelt érintőpad jobb görgetést, a teljes méretű billentyűzet pedig a gyorsbillentyűk teljes arzenálját biztosítja. Mondd el történeted a Modern 14 vagy a Modern 15-tel! „A Modern sorozat valóban egy gyönyörű kiegészítő, amelyet bárhová magaddal vihetsz” – mondta Anne Lee, az MSI Notebook részlegének vezető termékmarketingese.

A produktivitás itt kezdődik

A különféle funkciókkal és kialakítással rendelkező Business & Productivity laptop mindenki számára elérhető. Legyen szó akár a csúcskategóriás Summitról kényelmes, 360°-os flip módjával, a lenyűgöző kijelzővel rendelkező Prestige-ről vagy a stílusos, mégis robusztus kialakítású Modern laptopról – a produktivitás itt kezdődik.

Ad
Scroll to top