Egyéb Hír

Hivatalosan is megjelent a QNAP HybridMount fájl alapú Cloud Gateway alkalmazás

A QNAP® Systems, Inc. hivatalosan is bemutatta a HybridMount fájl alapú Cloud Gateway alkalmazást, amely több nyilvános felhőszolgáltatást is integrál, ezzel segítve a vállalatokat a költséghatékony, rugalmas és biztonságos hibrid felhő tárolási környezetek egyszerű létrehozásában. A hivatalosan kiadott HybridMount tartalmazza az erőforrás-elosztás funkciót, amely jelentősen javítja a felhő elérésének hatékonyságát azáltal, hogy lehetővé teszi a NAS processzor erőforrásainak és az adatátviteli sávszélesség rugalmas elosztását. A QNAP NAS felhasználók a korábbi verzió frissítésével juthatnak hozzá a HybridMount hivatalos verziójához.

A HybridMount fájl alapú Cloud Gateway lehetővé teszi a QNAP NAS felhasználók számára a felhőtárhelyükhoz való hozzáférést olyan szabványos protokollokon keresztül, mint az SMB, FTP, AFP, NFS és WebDAV. Amennyiben a NAS-on engedélyezve van a helyi gyorsítótárazás közel LAN sebességgel férhetünk hozzá a felhőtárhelyhez. Ezenfelül olyan sokoldalú QTS funkciók is használhatóak a NAS-hoz kapcsolódó felhőtárhelyen, mint a fájlkezelés, szerkesztés és multimédiás alkalmazások. Alternatív módon, egyszerűen hazsnálhatjuk a távoli csatlakoztatás szolgáltatást, hogy távoli- vagy felhő-tárolóeszközt csatlakoztathassunk a HybridMount segítségével, amelyet központilag a File Station segítségével érhetünk el. A HybridMount 22 jelentős tárolószolgáltatást támogat. A HybridMount béta verzió kiadását követően több mint százezren töltötték le.

A vállalkozások és szervezetek különböző helyszíneken található NAS-okon is használhatják a HybridMount funkciót, a NAS-ok felhőtárhelyhez történő csatlakoztatását követően pedig szinkronizálhatják fájljaikat, ezzel biztosítva azt, hogy mindig a legfrissebb fájlverziókkal rendelkezzenek. A helyi gyorsítótárazás engedélyezésével a HybridMount gyorsítótárazza a nemrégiben használt fájlokat a NAS tárhelyén. Ez nagymértékben csökkenti a hálózat leterheltségét, mivel kiküszöböli a megosztott fájlok másolatainak letöltésének szükségességét, miközben egyszerűsíti az adatokhoz való hozzáférést a produktivitás növelése érdekében.

A QNAP két ingyenes HybridMount licencet biztosít a hibrid-felhő környezet létrehozásához. A vállalkozások a licenceket a QNAP szoftverboltban vásárolhatják meg, amelyek segítségével további felhőalapú kapcsolatok csatlakoztatását és egyszerű skálázhatóságot tesznek lehetővé a növekvő vállalati igények kielégítése érdekében.

A HybridMount a következő felhőalapú tárolókat támogatja

Alibaba® Cloud, Amazon® Drive, Amazon® S3, Azure®, Backblaze® B2, Box®, Citrix® ShareFile, DigitalOcean® Spaces, Dropbox®, Google™ Cloud, Google™ Drive, HiCloud®, HiDrive®, HKT®, HUAWEI® Cloud, IBM® Cloud, OneDrive® for Business, OneDrive®, OpenStack®, Rackspace®, Wasabi®, Yandex® Disk

Elérhetőség

A HybridMount fájl alapú Cloud Gateway hivatalos verziója már letölthető a QTS App Center alkalmazásból. Tudj meg többet a QNAP Cloud Gateway-ről a prezentáció letöltésével.

Ad
Scroll to top