Gaming Hír

Prémium billentyűzettel bővít a Thermaltake

A Thermaltake nem csak a számítógépházak és hűtések piacán bővíti folyamatosan a kínálatát, hanem egyre sűrűbben érkeznek kifejezetten játékosoknak tervezett perifériák is a gyártó nevével fémjelezve.

Nemrég bemutatták a Level 20 GT RGB Gaming billentyűzetet, mely már a képek alapján is igazi prémium megoldásnak tűnik, a kapcsolók érdekes választéka pedig csak hab a tortán. A prémium érzést az alumínium fedlap adja meg, mely szál-csiszolt és letisztult formát ad a billentyűzetnek, tehát nyoma sincs az olcsó műanyagnak és fekete, unalmas színnek.

A mechanikus billentyűzetek kapcsán a kapcsolók a legfontosabbak, hiszen egyre több gyártó próbál ezen a részen spórolni és olcsó kínai másolatokat beépíteni. A Thermaltake egyfelől a standardnak számító német Cherry MX kínálatából vette fel a hagyományos gépelési élményt kínáló Kék kapcsolót és az 1,2mm-es aktiválási pontjával villámgyors felhasználást kínáló Cherry MX Silver Speed párost, másfelől pedig a perifériák piacáról már jól ismert Razer is képbe került.

A két gyártó ugyanis egy ideje már együtt dolgozik néhány fejlesztésen és a megállapodás értelmében a Thermaltake megkapja a Razer Green kapcsolókat, melyek 1,8mm-es aktiválási pontot, prezíc gépelést és klasszikus hangot ígérnek. A gamerek és általános felhasználók számára is jó választásnak tűnő kapcsoló ráadásul 80 millió kattintásnak is ellenáll.

Természetesen az RGB világítás sem maradhatott el, mely teljesen személyre is szabható és a billentyűzet képes összhangban működni a többi Thermaltake termékkel, melyek között igen sok RGB-s megoldást találunk.

Ad
Scroll to top