Egyéb

Thermaltake Pacific CL360 Max D5 keménycsöves vízhűtő rendszer

A Thermaltake, a vezető PC DIY prémium márka – a hűtés, a gaming kiegészítők és a játékélményt nyújtó memória megoldások terén-, bejelentette a Pacific CL360 Max D5 keménycsöves vízhűtő rendszer piaci elérhetőségét. 

A Pacific CL360 Max D5 egy kiváló minőségű kombinált készletet tartalmaz, amely a TT RGB PLUS szoftverrel vezérelhető; valamint támogatja a Razer Chroma és az Amazon Alexa Voice szolgáltatásokat is. A készlet tartalmazza a Riing Duo 12 RGB hűtőventilátort, a Pacific W5 RGB CPU vízblokkot, a Pacific PR22-D5 Plus szivattyú és kiegyenlítőtartály kombót, a Pacific CL360 Plus RGB radiátort, egy üveg T1000 Pure Clear hűtőfolyadékot, nyolc C-Pro G14 PETG 16mm OD tömörítést, nyolc V-Tubler PETG csövet és egyéb tartozékokat.

A Pacific CL360 Max D5 vízhűtő készleteket a PC DIY szakembereknek gondosan válogatott alkatrészekből rakták össze, amelyek ideálisak mind a kezdő építők számra, akiket a piacon lévő kiegészítők széles választéka összezavarhatja, vagy a haladó szinten lévő, kiváló minőségű alkatrészeket kereső profiknak.

Elérhetőség, garancia, kompatibilitás és árazás

Az új Thermaltake Pacific CL360 Max D5 Water Cooling Kit már elérhető a Thermaltake kiskereskedelmi partnereinél és forgalmazóinál. A termékek kétéves garanciájával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének. 

Ad
Scroll to top