Egyéb

Zalman ZM700-LXII 700W: Hatékonyság és erő

A tápegységek piacán egyre több hatékony modellel találkozhatunk, melyek irodai gépekbe és könyebb otthoni felhasználásra kiválóak, de a minőségük és a teljesítményük már nem elég jó ahhoz, hogy egy gamer konfigurációban is helyt tudjanak állni.

A Zalman hosszú ideje elismert márka a tápegységek piacán és a termékfejlesztések során megtalálták azt a rést, ahol a felhasználók tanács és termék nélkül maradtak eddig. A Zalman LXII 700W tökéletes választás azok számára, akik egy hatékony és kellően erős tápegységet keresnek a gamer konfigurációjukba megfizethető áron.

A 700 Wattos teljesítmény garantálja, hogy a legújabb AMD Ryzen 3-as és 9. generációs Intel Core i processzorokkal és GeForce, illetve Radeon kártyákkal szerelt konfigurációk is elegendő erőt kapjanak.

Az erőforrás-hatékonyság 85 százalék, az EMI-zajszűrő pedig még csendesebb működést eredményez. A felhasznált kiváló minőségű alkatrészek és anyagok biztosítják a stabil áramellátást, az alacsony oldalfogyasztást és a nagy megbízhatóságú forrás hosszú élettartamát, amely elérheti az akár 100 000 órát is.

Az új Zalman LXII 700W tápegység Power Factor korrekciót (PFC) tartalmaznak, ami növeli a tápegységek teljesítményét és kiküszöböli a felesleges veszteségeket. Az LXII széria védelmi áramkörökkel rendelkezik többek között a túlfeszültség, túlterhelés vagy rövidzárlat ellen. Az új Zalman LXII 700W tápegység továbbra is alacsony készenléti energiafogyasztással rendelkezik és megkapta az ErP Lot 6 tanúsítványt, vagyis igazoltan nagyon hatékony.

Zalman ZM700-LXII 700W  15 000 Ft alatti áron már elérhető a hazai boltokban, 3 év garanciával

Ad
Scroll to top