Egyéb Hír

A CES 2020-ra izgalmas újdonságokkal készül az FSP

A CES 2020 kiállításon az FSP izgalmas új terméket mutat be az új év elején, köztük az egyedülálló „T-WINGS” (CMT710) PC toronyházat gamerek számára, valamint egy átfogó tápegység kínálatot, amely magában foglalja a Hydro PTM+, Hydro G PRO, Dagger PRO, Twins PRO tápegységeket és a legújabb ipari adaptereket is. Látogass el az FSP Group standjára a CES 2020 során, a Las Vegas-i Julius Tower Caesar Palace Hotelben, 2020. január 6 és 8 között.

T-WINGS 2 az 1-ben csúcskategóriás PC toronyház

A hivatalos megjelenés előtti első nyilvános eseményen az FSP bemutatja elegáns és innovatív „T-WINGS” (CMT710) PC toronyházat, amely két csúcskategóriás rendszer számára is képes otthont adni. A félig nyitott vázszerkezet rendkívül figyelemfelkeltő, a stílusos szárny pedig arany vagy piros színben fog pompázni választásodtól függően. A T-WINGS egyedülálló módon lehetővé teszi a lelkes építők számára, hogy minden szempontból lenyűgöző rendszereket hozzanak létre.

Az FSP ezenfelül bemutatja a Caesar Palace Hotelben az egyedi vízhűtéssel felszerelt T-WINGS PC-t is, amelyet a világhírű PC modder, Lee Harrington készített. Az új T-WINGS torony lehetővé teszi a látogatók számára, hogy megtapasztalják a kettős rendszer előnyeit, amely képes a határokat nem ismerő videó-streaming és a játékok egyidejű futtatására.

Hydro PTM + 850W 80 Plus® Platinum folyadékhűtéses PSU

A Hydro PTM+ 850W tápegységet a csúcsminőségű, folyadékhűtéses PC rendszerekhez tervezték. Az akár 92%-os hatékonysággal és 80 PLUS® Platinum tanúsítvánnyal rendelkező Hydro PTM+ 850W passzív hűtéssel üzemel 425W-ig, és akár 1000W-os teljesítményt is képes leadni, ha a rendszer megköveteli azt. A Bitspower által fejlesztett modern folyadékhűtési megoldását integrálták az egységbe, amely ezáltal szabványos G1/4 hüvelykes/12mm-es csatlakozást kínál kemény és lágy csövekhez.

Hydro G Pro sorozatú tápegységek

A Hydro G Pro 650W, 750W, 850W és 100W tápegységek teljesen moduláris, nagy teljesítményű PC tápegységek csúcskategóriás számítógépek számára. A Hydro G Pro innovatív hőelvezetési kialakítással rendelkezik, amely az egész külső borítást hűtőbordává alakítja, hogy az eszköz mindig hűvös maradjon, továbbá a külső speciális bevonat megvédi a tápegységet és belső alkatrészeit a portól, a magas páratartalomtól, a szennyeződésektől és a szélsőséges környezeti viszonyoktól. A Hydro G Pro sorozat intelligens ventilátorszabályzással rendelkezik, melynek köszönhetően képes félig ventilátor nélkül is üzemelni a szinte zajmentes működés érdekében.

DAGGER PRO SFX intelligens ventilátorszabályzású tápegységek

Az FSP DAGGER PRO SFX 550W és 650W tápegységek kiválóan alkalmasak a kis méretű PC-k építéséhez. A 80 Plus™ Gold minősítés nagy hatékonyságot és rendkívül alacsony zajszintet biztosít az intelligens ventilátorszabályzó és a kiváló minőségű 92 mm-es ventilátor révén. A DAGGER PRO PSU-k teljes DC-DC kialakítással rendelkeznek,  az erőteljes egysínes +12V-os kivitel és az FSP szabadalmaztatott MIA IC™-je garantálja a stabil energiaellátást átfogó biztonsági funkciókkal.

Twins PRO sorozat, cserélhető redundáns PSU kiskereskedelmi IPC-k számára

Az FSP Twins PRO sorozatú 500W-, 700W- és 900W-os modulok két egymástól független tápegységgel rendelkeznek, amelyek redundáns tápegységekként működnek, biztosítva a 24/7 órás üzemeltetést az IPC-k számára. Normál működés közben a két modul kiegyenlíti az energiaterhelést a legnagyobb hatékonyság és stabilitás érdekében. A Twins PRO redundáns PSU esetén, ha az egyik modul meghibásodik, a másik automatikusan átveszi a terhelést. A gyors csere lehetősége biztosítja, hogy a modulokat akkor is ki lehessen cserélni, ha a rendszer be van kapcsolva, ezzel kiküszöbölve az esetleges állásidőt.
 

Ad
Scroll to top