Egyéb

Helium 700BT – Vezeték nélküli gangrendszer a Genesis műhelyéből

A játékélményt nem csak a grafika és a történet határozza meg, hiszen ott van még például a hangtechnika, melyre egyre több játékfejlesztő fordít komoly figyelmet és ezt a játékosoknak ki is kell élvezniük.


A legtöbben headsettel játszanak, de számos játék kapcsán van lehetőség offline multiplayer módban játszani vagy maga a stílusa teszi azt lehetővé, hogy egyedül, akár a géptől távolabb, monitoron vagy televízión keresztül szabadabban játszhassunk. Ilyenkor egy minőségi hangrendszer lehet a megfelelő választás, a Genesis pedig erre a célra jó néhány megoldást tervezett már, a Helium 700BT-hez hasonló azonban nem sok van a piacon.


Erőteljes basszus és élethű hangok Az erősítő 30 Wattos tényleges teljesítménnyel (RMS) és 5 hüvelykes hangszóróval rendelkezik, fából készült dobozát pedig matt fekete bevonattal tettük modernebbé. Az oldalán találhatóak meg a csatlakozási lehetőségek, illetve személyre szabhatjuk a basszus mértékét és a hangerőt is állíthatjuk.
Hangszórók A 30 Wattos erősítőt két, egyenként 15W-ra (RMS) képes hangszóró egészíti ki, így a játékosok 60 Wattos összteljesítményt kapnak. A 3 hüvelykes membránok mellett megemlítendő még a mágneses árnyékolás, melynek köszönhetően nem zavarják meg a többi eszköz működését.


Új lehetőségek A Genesis Helium 700BT nem csak egy játékosoknak szánt vezeték nélküli hangrendszer, hiszen a Bluetooth 4.2-es technológiának köszönhetően bármilyen mobilt vagy más eszközt is ráköthetünk és hallgathatjuk vele akár kedvenc zenei streaming szolgáltatónkat is. Továbbá egy praktikus SD kártyaolvasót is találunk az erősítőn, a két extra USB csatlakozással pedig akár más eszközöket is tölthetünk.
Irányítás és a dizájn Az erősítőn elhelyezett irányítók mellett egy dedikált asztali egység is csatlakozik a rendszerhez, mellyel egyszerűen állíthatjuk a legfontosabb paramétereket és válthatunk vezetékes vagy vezeték nélküli üzemmód között. A legfontosabb információkat pedig magán az erősítőn elhelyezett kijelzőn is láthatjuk.


A Genesis Helium 700BT vezeték nélküli hangrendszer már eléhető a hazai boltokban, méghozzá 25 000 Ft környékén.

Ad
Scroll to top