Egyéb Hír

RAVPower hordozható napelemes töltő a kirándulásokhoz

A RAVPower megalkotta a hordozható napelemes töltőjét, mellyel elektronikus eszközeid folyamatos töltöttségi szinttel rendelkezhetnek a kirándulások során is.

A sivatagi túrák és az erdei kirándulások kiváló szabadidős tevékenységek, mely során egy nyugodt és gyönyörű helyre látogathatunk el, ezzel egészségünket is támogatva. A kreatívabb elmék, alkotók számára a kirándulások kiváló lehetőséget biztosítanak fényképek, videók készítésére egyaránt.

Daniel Woods (@imdanielwoods) fényképész is a RAVPower napelemes hordozható töltőjét választotta útitársul a 2019-es Coachella-völgyi Desert X kiállításra történő látogatása során, hogy az út alatt mindig megfelelő töltöttséggel használhassa telefonját a fotók elkészítéséhez.

Maradj mindig feltöltve

A sivatagi és erdei túrák során különösen figyelni kell a telefonkészülékek töltöttségére leginkább biztonsági okokból, hiszen a sivár területek veszélyesek lehetnek. A fényképek elkészítése pedig különösen nehéz feladat, ha az akkumulátor megadja magát. Ilyen esetekben van szükség egy olyan töltőre, amely egész hétvégére elegendő energiával lát el. A RAVPower napelemes hordozható töltő pontosan ilyen esetekre készült.

Töltés napenergiával

A túrák során a napenergia erejét kihasználva egyszerűen tölthetjük fel eszközeinket. A töltő hordozása kifejezetten könnyű feladat a mobilis kialakításának köszönhetően. Összehajtva vihetjük magunkkal a táskában, tölthetjük az eszközt pihenőidő alatt, vagy akár a hátizsákra rögzítve, menet közben is. A rugalmas formatervezésnek hála pedig bármilyen alakhoz könnyedén képes illeszkedni, így egyszerűen hordható hosszabb időn keresztül is.

Három készülék egyidejű feltöltése

A három kimenetnek köszönhetően kiválóan használható több eszköz egyidejű feltöltésére. Emellett a külső borítása vízlepergető réteget is kapott, így könnyebben ellenáll az eltérő környezeti hatásoknak, ezzel megvédve az elektronikát is.

Daniel Woods teljes stábja képes volt kihasználni a napelemes töltő képességeit és a következőt nyilatkozta: „Nagyon egyszerűvé tette az utazást. Ebédidőben és árnyékban töltött pihenésünk során is használtuk a töltőt, kint hagyva a napelemet a napsütésben (a hőmérséklet 32°C volt).”

Az iSmart technológia révén a töltő alkalmazkodik a készülékek által igényelt feszültséghez, így megfelelő feszültséget alkalmaz a biztonságos töltés érdekében. A 24W-os teljesítmény, a 750g-os súly és az összehajtható kivitel pedig az egyik legjobb szabadtéri töltési megoldássá teszi a RAVpower napelemes töltőt.

A RAVPower rp-pc005-24w már világszerte elérhető. További információért a régiós elérhetőségről és a naprakész árazásról vedd fel a kapcsolatot a RAVPower hivatalos kereskedelmi partnereivel vagy PR képviseletével.

Ad
Scroll to top