Egyéb

Érkezik a Cooler Master Square Fan ventilátor széria

A Cooler Master itthon is piacvezető márka a számítógépes hűtések piacán, a vállalat pedig nemrég egy újabb sorozattal bővítette a MasterFan családját, mely a Square Fan (SF) névre hallgat.

Egészen pontosan három új modellről van szó, melyeket MasterFan SF120R RGB, SF120R ARGB és SF360R ARGB néven találunk majd meg a boltokban. Mindhárom újdonság a gyártó új „square fan design” kialakítását kapta meg, előbbi kettő 1-1 ventilátort jelent, utóbbival pedig egy kerettel egybefoglalt hármas csomagot kínál a gyártó.

Nagy újítás még, hogy mindössze két kábel kell a ventilátorok tökéletes működéséhez, egy a világításnak és egy 4-pines PWM a hűtésnek. Szintén a csomag része az RGB toldó is, vagyis nincs szükség RGB elosztóra ahhoz, hogy minden ventilátor világítása összhangban legyen.

Az SF360R ARGB modellhez jár egy RGB vezérlő is a manuális szabályozáshoz, de mindhárom megoldás támogatja a nagy alaplapgyártók deszkáit, illetve szoftveres vezérlőit. Azt is tudni lehet, hogy a következő hetekben, hónapokban tovább bővül majd a MasterFan SF sorozat, hiszen biztosan érkezik még az SF240R ARGB, SF120P ARGB és SF240P ARGB hármas.

Ad
Scroll to top