Egyéb Hír

A PATRIOT bemutatta a PXD M.2 PCIe Type-C külső SSD-t

A PATRIOT, a nagy teljesítményű memória modulok, SSD-k, gaming perifériák és flash alapú tároló megoldások vezető gyártója bejelentette a PATRIOT PXD M.2 PCIe Type-C külső SSD-t, a következő generációs hordozható tárolási megoldást. A legújabb PCIe Gen3x4 vezérlővel, akár 10Gbit/s adatátviteli sebességgel és az USB 3.2 Type-C interfésszel rendelkező PXD külső SSD 512 GB és 2 TB közötti kapacitással érhető el. A mindössze 10 (H) x 3 (Sz) x 1 (M) cm méretekkel és 35g súllyal rendelkező PXD tökéletes megoldást jelent azok számára, akik nagy kapacitású, szupergyors tárolót keresnek kompakt kialakítással.

A külső tárolók nagy részét olyan teljesítményproblémák sújtják, amelyek miatt a külső merevlemezek és a hagyományos flash-meghajtók gyakorlatilag használhatatlanok a nagy adatátvitelhez. A tartalomgyártóknak és az informatikai szakembereknek egyaránt gyorsabb és hatékonyabb tárolási megoldásokra van szükségük. A PATRIOT PXD M.2 PCIe USB-C típusú külső SSD áthidalja a belső és a külső SSD-k közötti űrt a legújabb PCIe Gen3x4 vezérlő és az USB 3.2 interfész kombinálásával, hogy létrehozzák a legjobb külső meghajtót a médiaszakemberek számára. A PXD-t ipari minőségű alumínium burkolattal rendelkezik, amely extra tartósságot nyújt, továbbá támogatja a SuperSpeed USB 10Gpbs adatátvitelt az USB 3.2 Type-C interfészen keresztül.

A legtöbb adattárolással foglalkozó márka csak arra törekszik, hogy termékeiket mindössze specifikációs szinten fejlesszék, emiatt gyakran figyelmen kívül hagyják a kompatibilitást és a felhasználói élményt; ezzel ellentétben a PXD tökéletes egyensúlyt teremt közöttük. Ráadásul, a PXD támogatja az asztali számítógépeket, laptopokat, MacBookot és konzolokat is, így bármely felhasználó kihasználhatja képességeit.”- nyilatkozta Roger Shinmoto, a PATRIOT alelnöke. 

A legújabb PC-kkel, laptopokkal és MacBook-okkal való kompatibilitás érdekében a PXD-t USB Type-A – Type-C és kétoldalú Type-C kábelekkel érkezik. A PXD-t egy karcsú és szuper erős USB-meghajtó méretű, ütésálló alumínium vázba helyezték a kiváló védelem és tartósság érdekében.

A jelenleg kapható konzolok – mint például a PlayStation 4 és az Xbox One X – egyik legnagyobb hátránya a tárolókapacitás hiánya. A PXD a konzolos játékosoknak is egyszerű tárolási bővítési lehetőséget kínál, ráadásul páratlan szekvenciális olvasási és írási teljesítményt nyújt, ezzel biztosítva a gyorsabb betöltést és a folyékonyabb játékmenetet, ha a játékok a meghajtóra vannak telepítve. A 3 éves garanciával és ügyfélszolgálati támogatással érkező PATRIOT PXD ideális megoldást jelent minden olyan PC/Mac felhasználó és konzolos játékos számára, akik óriási kapacitást, kiváló megbízhatóságot és nagy sebességű tárolási megoldásokat keresnek.

Ad
Scroll to top