Hír PC

Az XPG bemutatta a 15,6 hüvelykes XENIA gaming notebookot

Az XPG, a játékosoknak, az esportolóknak és a technológia rajongóiknak tervezett nagy teljesítményű eszközök vezető gyártója bejelentette a 15,6 hüvelykes gaming notebookot, az XPG XENIA-t.

Az XPG első elérhető gaming rendszereként ez jelentős mérföldkövet jelent a gyártónak. A notebookot az Intellel közösen fejlesztették, felszereltség tekintetében pedig egy Intel Core™ i7 processzorral, választható NVIDIA® GeForce® RTX vagy GTX GPU-kkal, valamint az XPG saját fejlesztésű SSD-jével és memóriájával rendelkezik.

 „Nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk az XPG XENIA-t a gaming közösségünknek, amellyel tovább erősítjük elkötelezettségünket a következő szintet képviselő rendszerek elkészítésében, miközben elősegítjük a számítástechnika rajongói számára a legjobb Intel technológiákhoz való hozzáférést.” – nyilatkozta Alex Yin, az XPG üzletág vezetője. „A játék iránti szenvedélyünk és erősségeink közvetítésével arra törekszünk, hogy piacra bocsátsuk az iparág egyik legszebb notebook tervét.”

 „Nagy megtiszteltetés az Intel számára, hogy az XPG csapatával karöltve létrehozhattuk a vállalat első gaming notebookját, a XENIA-t. Az XPG díjnyertes SSD-je és villámgyors memóriája, illetve az Intel erőteljes processzorának kombinációja egy vékony, könnyű, magnézium-ötvözet házban kapott helyet, amely az ideális álom PC-t jelenti a technológiai rajongók számára!” – nyilatkozta Joel Christensen, az Intel Systems Product Group üzletág vezetője.

XPG és Intel meghajtás

A nagy elismerésnek örvendő Intel® Core™ i7-9750H processzorral, a rendkívül gyors Thunderbolt™ 3 csatlakozással és a fejlett Intel® WiFi 6 vezeték nélküli technológiával a vásárlók biztosak lehetnek abban, hogy kiváló játékélményben és teljesítményben lesz részük. Az XPG díjnyertes SX8200 Pro SSD-jével, – amelynek olvasási és írási sebessége elérheti az akár 3500/3000 MB/s-ot – és a 32 GB-os DDR4 memóriával a zökkenőmentes multitasking feladatok ellátása érdekében, az XPG XENIA egy sokoldalú gaming eszköz, amely egyaránt használható tartalomgyártásra is.

Dinamikus megjelenítés

A 15,6 hüvelykes Full HD IPS kijelzővel és a 144Hz-es képfrissítéssel az XPG XENIA nagy betegintési szögeket és zökkenőmentes látványt kínál. Továbbá 4,9 mm keskeny kávával rendelkezik, amely tovább növeli a képernyő betekintésének mértékét. Az XPG XENIA két változatban érkezik, amelyek NVIDIA® GeForce® RTX 2070 Max-Q vagy GTX 1660Ti GPU-val lettek felszerelve, az NVIDIA Turing™ architektúrával pedig garantálják az áttörő grafikus teljesítményt.

Kiváló játékosoknak készült

Az XPG XENIA tervezésénél mindvégig az kiváló játékosokat tartottuk szem elől. Ez magába foglalja a notebook könnyű súlyát (1,85 kg) és vékony méreteit (20,5 mm), köszönhetően a magnéziumötvözet-struktúrának, amely könnyű hordozhatóságot biztosít, valamint az akár 10 órás üzemidőt, amellyel a produktivitás út közben is folytatódhat. Sőt, a XENIA egy csendes, optikai kapcsolós mechanikus billentyűzettel rendelkezik a kiváló reakcióképesség és tartósság érdekében, valamint a kurzor mozgásáért egy üvegfelületes precíziós érintőfelület felel.

Ad
Scroll to top