Egyéb

2019.08.01-től minden Acer notebook 3 év gyártói garanciával érkezik

Az Acer globálisan a világ egyik vezető IT hardver vállalata. Ezt az eredményt annak köszönhetően sikerült kivívnia, hogy mindig is a legfontosabb tényező a vásárlói elégedettség volt.  Akár a mérnöki tervezés folyamatában nézzük, akár a kitalált extra szolgáltatások tekintetében, folyamatosan a legjobb felhasználói élmény elérése a cél vállalatunknál, hűen tükrözve szlogenünk és küldetésünk; – Korlátok ledöntése az emberek és a technológia között.

Az elmúlt években az Acer hazai márkaképviselete is igyekezett hozzátenni az ügyfélelégedettség növeléséhez. Folyamatos promóciók futottak, amelyek díjmentes garancia kiterjesztést kináltak, kibővítésre került a központi szervíz center, bővült az acer.hu támogatás aloldalának tartalma.  A legnagyobb lépés, a tavalyi évben megnyitott budapesti hivatalos márkaszervíz – mely mind külalakjában, mind felszereltségében a legmagasabb nemzetközi sztenderdeket hordozza, és nem utolsó sorban az Acer központi irányelvei mentén készült kialakításra, illetve működési elveiben is azt követi.  Megnyitása óta az ügyfelek szabadon dönthetnek arról, hogy a háztól-házig garancia szolgáltatást választják, vagy pedig személyesen keresik fel az Öv utca 185 – ben található Acer márkaszervízt. 

Az Acer Magyarország idénre is tartogatott egy igazi nagydobást leendő vásárlóinak; 2019. augusztus 1-től az összes notebook család – Aspire, Swift, Spin, Nitro, Travelmate, Extensa – felzárkózik garanciaidőben a Predator családhoz, azaz minden notebook gyárilag 3 év garanciával kerül értékesítésre, függetlenül a termék vételárától vagy egyéb promóciótól!

Ez azt jelenti, hogy augusztus elsejétől minden megvásárolt notebook az alap garanciafüzetével és számlájával 3 év teljes körű garanciával rendelkezik. A vásárlók természetesen a teljes 3 év alatt választhatnak a háztól-házig szervíz szolgáltatás és a budapesti Acer márkaszervíz személyes felkeresése között.

Összefoglalva tehát a következő notebook sorozatokra él a 3 év garancia 2019.08.01 től:

Aspire sorozatok (1,3,5,7)
Spin sorozatok (1,3,5,7)
Swift sorozatok (1,3,5,7)
Nitro sorozatok (5,7)
Predator sorozatok (Helios, Triton)
Travelmate (B,P,X)
Extensa
ConceptD sorozat

Ad
Scroll to top