Egyéb

Új Cooler Master házak érkeztek a Computex 2018-on

A Cooler Master leleplezte ez évi ház kínálatát, amely felöleli az összes stílust, funkciót és technológiát.

Az új termékek nem csak az esztétikus kialakítást terjeszti ki, hanem megmutatja, hová fejlődött a ház technológia az idők folyamán. A COSMOS, H sorozat, K sorozat és a többi új hozzáadottakkal bővültek, míg a MasterCase SL600M egy új sorozat első tagja. A Computex-en bemutatott újdonságok új dizájnelemekkel érkeznek, míg megtartják a Cooler Master kreatív DNS-ét.

COSMOS C700M
A COSMOS C700M a Cooler Master zászlós hajója a Maker szegmensben. Az új dizájn merész formákat fűz a lágy, folyamatos felületre. A COSMOS C700M címezhető RGB hatásos kialakítása kiterjeszti a sorozat DNS-ét. Új technológia is kerül a COSMOS C700M-be amely a későbbiekben less bemutatva. Ámbár a specifikációk és a részletek még nem nyilvánosak, a sokoldalúság és a változatos variálhatóság garantált. Mivel ez még csak egy koncepció, a tulajdonságok a későbbiekben változhatnak.

MasterCase SL600M
A MasterCase SL600M indítja el az “SL” sorozatot, a felső kategóriás szegmensben. A kémény technológián alapuló hűtés egy hatásos megoldás a zaj kiszűrésére akár gaming felhasználás esetében is. A vertikális kialakítás alulról szívja be a levegőt és a felső panelen fújja ki. Az alumínium használata egy olyan döntés, amely segítségével a MasterCase SL600M kifinomult munkaállomás lehet, akár egy nagy teljesítményű gaming kialakítással is. Mivel ez még csak egy koncepció, a tulajdonságok a későbbiekben változhatnak.

MasterCase H500M
A MasterCase H500M a H sorozat csúcsa. Ez a típus nyújtja a legtöbb funkciót a családon belül. Az előlap opciók, a tápegység burkolat, a kábel takarók és a radiátor kompatibilitás segítségével az építők szabadon konfigurálhatják gépiket. A komponensek szabad választása és a folyamatos támogatás biztosítja, hogy a rendszer a legjobban fog kinézni, ha a MasterCase H500M-be kerül.

MasterCase H500
A MasterCase H500 egy ésszerű választás a sorozaton belül, az ikonikus 200mm-es ventilátorokkal. Bár ez a sorozat legolcsóbb darabja, az átlátszó és a perforált előlap is tartozék, igy optimalizálható a légáramlás. Mindkét előlap beleilleszkedik a MasterCase H500 kialakításába és külalakjába. Hogy a ház könnyen szállítható legyen, egy fogantyú is helyet kapott a felső panelen. Mivel ez még csak egy koncepció, a tulajdonságok a későbbiekben változhatnak.

MasterBox MB511 és MasterBox MB520
A MasterBox MB511 esetében a légáramlás optimalizálása kapott prioritást, így perforált előlappal fog érkezni. A MasterBox MB520 a világítást helyezi előtérbe, így áttetsző előlapot kap, amely rálátást engedélyez a világító ventilátorokra. A versenyszellem megmutatkozik a sorozat tagjain a kialakításban, kinézetben és a funkcionalitásban egyaránt. Mivel ez még csak egy koncepció, a tulajdonságok a későbbiekben változhatnak.

MasterBox MB530P
A MasterBox MB530P az MB510L, MB511, és MB520-nál látott agresszív légáramlást használja, de mindkét oldalon és az előlapon is üveget használ. Az üveg használatára a tartozékként adott, címezhető RGB komponensek jobb megjelenítésének elősegítésének érdekében került sor. A verseny koncepció megmarad a MasterBox MB530P esetében is de, néhány extrával kiegészülnek. Az előlap és az oldallap tiszta belátást enged az elülső ventilátorokra és a belső komponensekre, míg az alaplap mögötti oldallap mintázata elrejti a tápegység nyitott oldalát. Mivel ez még csak egy koncepció, a tulajdonságok a későbbiekben változhatnak.

MasterBox K500P
A Cooler Master új, finom perforációja egyediséget és minőséget kölcsönöz MasterBox K500P-nek. A perforált háló három dimenziós és formázható, amellyel merész formák hozhatók létre és a hagyományoshoz képest a fényt is másképp tori meg. A ventilátorok és a tápegység takaró címezhető RGB-vel vannak ellátva. Mivel ez még csak egy koncepció, a tulajdonságok a későbbiekben változhatnak.

MasterBox MB500 TUF Gaming Edition
A TUF Gaming Alliance egy együttműködési megállapodás az ASUS és Cooler Master és más márkák között, hogy esztétikailag egységes játékos PC építését tegyék lehetővé. A TUF Gaming jegyeit magán hordozó MasterBox MB500 tökéletesen illeszkedik bármely (TUF Gaming) összeállításhoz. A tápegység kivágás úgy let kialakítva, hogy megmutassa a MasterWatt TUF Gaming Edition tápegységet az üveg oldallapon keresztül. Katonai stílus, teljes álcázással, harcra kész gép megjelenését tükrözi.

Ház Modok
A Cooler Master standon modding projektek is láthatóak. Az egyik ilyen a Nhenhopiohach-al közösen készített moduláris kialakítású mod, amelyet a PlayerUnknown Battlegrounds™ BATTLEMODS Asia Tour 2017 Project Crosshairs- elre is beneveztek. A dizájn, amely akár jövőbeni termékekben is megjelenhet, segít akár másodpercek alatt is átültetni egyik PC belsejét egy másik Cooler Master házba, akár pillanatokon belül, szétszerelés nélkül.

Ad
Scroll to top