Egyéb

Zalman: Titkosított külső merevlemez ház

Manapság sokan már a villámgyors SSD meghajtókkal szerelt hordozható gépeket választják, melyek általában még viszonylag kicsi tárhellyel rendelkeznek. Ilyenkor és az adatok egyszerű, valamint biztonságos tárolásakor jöhet jól a Zalman VE500 külső merevlemez ház.

A VE500 ugyanis az USB 3.0 portjával szinte minden modern számítógéphez könnyen és gyorsan csatlakoztatható, majd pedig szinte azonnal meg is indulhat az adatok másolása. Ráadásul az újdonság egy  32-bites mikroprocesszort, statikus SRAM memóriát és AES 256-bites titkosítási algoritmust kínál.

A terméket úgy terveztük, hogy az praktikus és könnyen hordozható legyen, így a kompakt méret mellett egy hasznos hordtáska is helyet kapott a csomagban. Az eszköz vezérlése nagyon egyszerű az érintőképernyőnek hála, illetve minden fontos információ megjelenik az LCD kijelzőn.

A VE500 nem csak egy egyszerű külső adattárolóként használható. A Virtual ODD  technológiának hála lehetőség van CD-ROM, DVD-ROM vagy Blu-ray meghajtóként való használatra és ISO fájlok telepítését is megoldhatjuk vele.


Tulajdonságok:

– Anyaghasználat: polikarbonát, akril és alumínium

– Külső Interfész: USB 1.1 max. 12 Mbps, USB 2.0 max. 480 Mbps, USB 3.0 max. 5.0 Gbps
– Belső Interfész: SATA I, II, III

– Kompatibilitás: 2,5 hüvelykes meghalytók

– Méret: 146.3 x 80.8 x 14 mm

– Energia: DC 5V

– Op. rendszser támogatás: Windows 2000, XP, Vista, 8, 8.1, 10/Mac OS/Linux

Ad
Scroll to top