Egyéb

Vízhűtéses memóriát mutatott be a Thermaltake

A Thermaltake, a vezető PC DIY prémium márka – a hűtés, a gaming kiegészítők és a játékélményt nyújtó memória megoldások terén-, bemutatta a Thermaltake WaterRam RGB folyadékhűtéses 3600 MHz-es, 32 GB-os DDR4 memóriát, bővítve a WaterRam RGB 3200MHz-es 32/16 GB kapacitású termékcsaládod. A termékek már elérhetők a piacon.

Ez a világ első, akár két típusú hűtéssel is használható DDR4 memóriája, amely maximális rugalmasságot kínál a hűtési lehetőségekhez, így a felhasználók könnyedén választhatnak a folyadékhűtés vagy a hűtőborda konvekciós hőelvezetése között; miközben élvezhetik a 16,8 millió RGB színt 12 rendkívül fényes vezérelhető LED-en keresztül az RGB világítás testreszabásához. A legjobb minőségi összetevőkkel és a legmagasabb szintű szabványokkal építve, a WaterRam RGB kiemelkedő játékteljesítményt nyújt lenyűgöző RGB fényhatásokkal kombinálva, valamint egyszerűen szinkronizálható az ASUS, GIGABYTE, MSI és ASRock 5 V-os kimenetű alaplapjaival az RGB ökoszisztéma maximalizálása érdekében.

A Thermaltake WaterRam RGB folyadékhűtéses DDR4 memória jelemzői:

Két lehetőség, a számodra megfelelő hűtés

A WaterRam RGB a hűtés lehetőségek rendkívüli rugalmasságát kínálja a felhasználóknak. A nagy teljesítményű réz alapú vízblokkal és alumínium hűtőbordával, a WaterRam RGB lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a kívánt hűtési beállításoknak megfelelően váltsanak a folyadékhűtés vagy a hagyományos hűtőborda konvekciója között.

Nagyteljesítményű RAM vízblokk

A mellékelt RAM vízblokkot prémium minőségű CNC-megmunkált réz alapokkal, PMMA fedéllel és korróziógátló nikkel bevonattal tervezték, hogy lehetővé tegyék a magas vízáramlást, és maximalizálják a hűtést akár négy DDR4 memóriamodul számára

Speciális hűtőborda konvekció

A legmagasabb minőségű alkatrészekből gyártott hűtőborda vastag 2 mm-es alumíniumból készül, hogy kiváló hőelvezetést biztosítson.

Tartsd a RAM hőmérsékletét akár 32%-kal alacsonyabban

A Thermaltake exkluzív folyadékhűtési technológiájának köszönhetően a RAM hőmérséklete akár 32%-kal alacsonyabb, mint a természetesen konvekciós hűtéssel rendelkező RAM-ok esetében, garantálva ezzel a RAM kiváló teljesítményét, stabilitását és hosszabb élettartamát.

TT RGB PLUS Ökoszisztéma

Világítsd meg korlátlanul a rendszerered és szinkronizáld a TT RGB PLUS kompatibilis termékeket (CPU/VGA vízblokkok, AIO CPU hűtők, PSU-k, LED-csíkok, játékbillentyűzetek, fejhallgatók, egerek és egérpadok) egy valódi RGB-ökoszisztéma létrehozásához, amely kizárólag csak a Tiéd.

Szinkronizáld az alaplap RGB szoftverével

Szinkronizálásra tervezték az ASUS Aura Sync, a GIGABYTE RGB Fusion, az MSI Mystic Light Sync és az AsRock polikróm alaplapokkal. Támogatja az 5 V-os vezérelhető RGB kimenettel rendelkező alaplapokat, amelyek lehetővé teszik a fényhatások közvetlenül a fent említett szoftverből történő vezérlését anélkül, hogy bármilyen kiegészítő világítási szoftvert vagy vezérlőt kellene telepíteni. További részletek az ASUS, a GIGABYTE, az MSI és az ASRock hivatalos webhelyein megtalálhatók.

Elérhetőség, garancia, kompatibilitás és árazás

Az új Thermaltake WaterRam RGB folyadékhűtéses memória már elérhető a Thermaltake kiskereskedelmi partnereinél és forgalmazóinál. A RAM korlátozott élettartam garanciával, a vízblokk pedig kétéves garanciával elérhető. A Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének.

Ad
Scroll to top