Gaming Kiemelt hír

Pallad 400 gamer hátizsák – nem csak játékosoknak

A Genesis egyik legnépszerűbb kategóriája idén a gamer hátizsákoké volt, az esztendőt pedig még egy újdonsággal zárják. A Pallad 400 az eddigi felhasználói visszajelzéseken és a tapasztalatokon alapszik annak érdekében, hogy kiváló társ legyen a mindennapok során.
A tervezéskor a cél egyértelműen az volt, hogy ezt a modellt tényleg a nap bármely szakaszában magunkkal vihessük. Persze a multifunkciós lehetőségeket nem áldozták fel a valódi funkcionalitás oltárán, így a Pallad széria összes fejlesztése bevetésre került. A strapabíró kialakítás mellett az időtálló dizájn és a biztonság is fontos tényező volt.

Rengeteg hely!
A laptopoknak vagy éppen füzeteknek kialakított hely mellett a kiegészítőknek, perifériáknak is külön “kamra” került kialakításra. Az apróságnak további rekeszek és zsebek nyújthatnak biztonságot, így tényleg minden fontos dolgot magunkkal vihetünk.
Összesen öt darab ilyen extra zseb található a hátizsákban és ez még nem minden. A Pallad 400 ugyanis dedikált USB csatlakozással rendelkezik, vagyis bárhol, bármikor tölthetjük a mobilunkat, táblagépünket és egyéb USB-s eszközünket.

Csak vidd magaddal!
A rengeteg hely és a praktikus, biztonságos kialakítások mellett a kényelem is nagyon fontos. A Pallad 400 ergonómikus vállpántjai nem terhelik a gerincet és biztosítják a kényelmet, a tükröződő kiegészítő pedig a sötétben is láthatóvá teszi a viselőjét.

Legfőbb tulajdonságok:
 Material: polyester
 Nagy zsebek száma: 2
 Extra tárolók száma: 5
 Maximális laptop méret: 15.6”
 Táska mérete: 450 x 310 x 140 mm

Ad
Scroll to top