Gaming

Bemutatkozik a K900M különleges, fehér kiadása

Egyre több gyártó mutat be különleges kiadásokat, a sorba pedig nemrég a Zalman is beállt a ZM- K900M White Edition billentyűzettel.

A ZM-K900M White model különlegessége a hófehér házban és az RGB háttérvilágításban rejlik. A háttérvilágítás minden játékos számára hasznos funkció, a Zalman újdonságánál pedig rengeteg lehetőségünk van ezen a téren. Akár a Counter-Strike, League of Legends vagy más multiplayer játékokra is szabhatjuk a világítást, de teljesen egyedi beállításokat és effekteket is használhatunk. Gyors, mint az alapmodell Az új, különleges kiadás az alapmodell minden fejlett technológiáját megkapta.

Gyors, mint az alapmodell

Az új, különleges kiadás az alapmodell minden fejlett technológiáját megkapta, vagyis szintén villámgyors és minőségi Kailh Blue kapcsolókkal rendelkezik. A Z-Engine technológia biztosítja az 1000 Hz-es polling rate-et, ami akár 20x gyorsább feldolgozást jelent, mint sok más billentyűzet esetében.

Extra lehetőségek

The new Zalman device allows for saving of macros in different modes (loop, auto, timer) and changing their speed with the use of arrow keys. The keyboard also includes media buttons, such as the feature to momentarily launch the Google search engine in a browser.

Minden leütés számít

Az anti-ghosting technológia nélkül ma már nem létezik igazi gamer billentyűzet, a K900M White Edition esetében pedig minden leütés számít. Mindegy, hogy hány gombot nyomunk le, a rendszer mindent érzékel és feldolgoz. A Z Key opció blokkolja a Windows gombot, így véletlen tálcázások sem fordulhatnak elő.

Legfontosabb tulajdonságok:

– Szín: fehér

– Háttérvilágítás: RGB LED

– Mechanikus kapcsoló: Kailh Blue

– Billentyűk száma: 104

– Média billentyűk

– Makrók száma: 10

– Anti-ghosting technológia

– Csatlakozás: USB

– Kompatibilis: USB/PS2

– Kábel hossza: 1.7 m

– Méret: 440x140x35 mm

Ad
Scroll to top