Gaming Hír PC

A Patriot memóriamodulokat 2020 legjobb RAM kit-jei közé választották

A PATRIOT VIPER GAMING, a nagy teljesítményű memóriák, SSD meghajtók és a flash tároló megoldások vezető gyártója büszkén jelentette be, hogy a Tom’s Hardware magazin 2020 legjobb memóriamoduljai közé választotta a Viper Steel, a Viper RGB és a Viper 4 termékeket. A megfelelő modulok kiválasztása során a nagy presztízs értékű technológiai magazin olyan szempontokat vizsgált meg, mint a gyors teljesítmény, az alacsony időzítés, a túlhajtás támogatása és az extra képességek nyújtása, mint például az RGB támogatás.

Patriot Viper Steel DDR4-4400 – A legjobb nagy sebességű 16 GB-os memóriakészlet

A Viper Steel modulok extra teljesítményt és stabilitást kínálnak az Intel és AMD platformok számára egyaránt, továbbá támogatják az Intel XMP 2.0 túlhajtási profilokat, amelyek segítségével az akár 4400 MHz-es sebességet is képesek elérni a Viper Steel modulok. A magazin továbbá külön kiemelte a CL19 időzítést és a 4600 MHz-es memóriákat felülmúló teljesítményüket is.

Patriot Viper RGB DDR4-3600 – A legjobb nagy teljesítményű RGB-s, 16 GB-os készlet

A Viper RGB memóriák alacsony késleltetést, túlhajtási lehetőségeket, kiváló ár-érték arányt és a legjobb 3600 MHz-es teljesítményt kínálják a piacon. A Viper RGB továbbá támogatja az ASUS Aura Sync-ket, az ASRock Polychrome Sync-ket, a Gigabyte RGB Fusion-t és az MSI Mystic Light RGB szoftveres szinkronizálást is.

Patriot Viper 4 DDR4-3400 – A legjobb ár/teljesítmény arányú 16 GB-os megoldás

A Patriot Viper 4 modulok remek túlhajtási teljesítményt kínálnak kiváló ár-érték arány mellett, továbbá felveszik a versenyt a nagyobb teljesítményű memóriamodulokkal is. Az XMP támogatás mellett hatékony hőelvezetési képességekkel rendelkező hűtőbordák kaptak helyet a komponenseken, amelyek biztosítják a stabil és megbízható működést. A Viper 4 modulok elérhetők fekete (Blackout) változatokban is.

A Patriot Viper sorozatú RAM kit-ek alapos és szigorú tesztelési folyamatokon mennek keresztül, hogy biztosítsák a széleskörű kompatibilitást a legújabb Intel és AMD platformokkal.

Ad
Scroll to top