Egyéb

A Samsung az IFA-n mutatta be prémium TV-családja új tagjait

A Samsung Electronics az IFA 2017 kiállításon mutatta be 55 és 65 colos sík képernyős QLED TV modelljét, a Q8F-et.

A Q8F a korábban már bemutatott Q8C termékcsalád sík képernyős változata. A Samsung arra törekszik, hogy megszilárdítsa vezető szerepét a globális televíziós piacon, ezért Európa-szerte bővíti QLED TV kínálatát. A vezető pozíció megerősítése a prémium televíziókészülékek piacán A Q8F modellekkel a Samsung 2017-es QLED TV termékcsaládja 14 készülékre bővült. A Q9, Q8 és Q7 QLED TV modellekkel jelenleg a Samsung kínálja a legátfogóbb TV portfóliót a prémium szegmensben: a 49 és 88 col közötti képátlójú készülékek közül nyolc sík, hat pedig ívelt kijelzővel érhető el. A Q8F modellek az első sík képernyős készülékek a Samsung Q8 QLED TV termékcsaládjában.

A fémötvözetű Quantum dot technológiának köszönhetően a Samsung QLED TV-i kínálják a legprecízebb színhűséget a jelenetek fényerejétől függetlenül. Ezt a piacon egyedülálló jellemzőt a Németországban működő, világszínvonalú tesztelő és hitelesítő szervezet, a VDE (Verband Deutscher Elektrotechniker) „100 százalékos színgazdagság” tanúsítvánnyal ismerte el. A QLED televízió „észrevétlen csatlakozás” kábele egy mindössze 1,8 mm átmérőjű optikai kábel, ami megszünteti a folyton összegubancolódó vezetékek problémáját, a tökéletesen illeszkedő falikonzol pedig lehetővé teszi, hogy a televízió hézagok nélkül a falhoz simuljon, és bármilyen helyre tökéletesen illeszkedjen.

Továbbfejlesztett HDR10+ technológia, amely vonzza a tekintetet A Samsung QLED és HDR10+ televízió technológiáit a QLED és HDR10 csúcstalálkozón mutatja be, melynek társrendezője a kijelzőpiacra koncentráló kiadó és piackutató vállalat, az Insight Media. A HDR10+ technológia kivételes képminőséget nyújt, a kijelzők fényerejét, színét és kontrasztját minden helyzetre automatikusan optimalizálja. A csúcstalálkozó részletesen foglalkozik azzal, hogyan lehet a HDR10+ dinamikus tónustérképezés funkciójával minden egyes képet egyenként feljavítani, illetve életre kelteni a látványt és a színeket, melyek segítségével a nézők éppen olyan formában élvezhetik a különböző tartalmakat, ahogy azt a filmkészítő vagy a rendező megálmodta.

Ad
Scroll to top