Egyéb

Zalman: Védd a magánszférád

Mutasd a merevlemezes és megmondom ki vagy – ez akár egy igen általános monads is lehetne manapság. Azok számára, akik kényes adatokkal dolgoznak, vagy szeretnék mindenképpen biztonságban tudni a személyes fájljaikat, a Zalman megalkotta az SHE350 titkosított HDD házat.

A hordozhatóság mellett tehát a biztonság a másik komoly előnye a terméknek. Az AES 256 bit XTS titkosítás az egyik legmegbízhatóbb megoldás, melyet az FCC is hitelesített.

Egyszerű és biztonságos védelem

Az SHE350 feladata az adataink teljes védelme. Nincs szükség extra szoftverekre és hátráltató lépésekre, csupám egy PIN kód kell a használatához. A PIN 4 és 8 jegy közötti kód lehet, ami 10 millió lehetséges kombinációt jelent. A visszajelzést egy dedikált LED biztosítja.

Baleset? Nem feltétlenül jelenti a végét!
Előfordulhat, hogy fizikai károsodás éri a házat, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy minden adatunk odaveszett. A HDD tartalmát a jelszóval és az SHE350 dedikált szériaszámával vissza lehet állítani.

Biztonság és gyorsaság

A gyors kódolás és dekódolás érdekében az SHE350 egy dedikált 32-bites processzorral is rendelkezik, melyet az USB 3.0 csatlakozó tovább gyorsít. Ez azt is jelenti, hogy minden hagyományos USB csatlakozóval szerelt géppel kompatibilis a termék.

Specifikáció:

– Kompatibilis méret: 2,5” SATA I, II, III HDD/SSD (maximum vastagság 9,5mm)

– Titkosítási algoritmus: AES 256 bit XTS

– Csatlakozó: USB 3.0

– Hitelesítés: FCC

– Méret: 78 x 135 x 16mm

Ad
Scroll to top