Egyéb

A Cooler Master Bejelenti a MasterCase Pro 6-ot

A piacvezető komponens és periféria tervező és gyártó Cooler Master a mai napon bejelenti a legújabb moduláris rendszerű MasterCase családtagot. A Pro 6 egy diszkrét külsővel rendelkező midi torony, amely rokona a díjnyertes MasterCase Pro 5-nek és ugyanazokon az alapokon nyugvó FreeForm moduláris rendszerrel, amelynek segítségével eltérő külső és belső konfigurációk alakíthatóak ki.

Egységes, Egyenletes Forma

A MasterCase Pro 6 azonnal kitűnik a MasterCase sorozat többi tagja közül a letisztult formavilágával. A top, front és hátulsó panelek tökéletes simasággal kapcsolódnak és fémesen szürke színezést kaptak. Az elülső rész finom LED megvilágítást kapott, amely az alsó rész felöl fut felfelé. Még az I/O panel is el van rejtve egy takaróval, amely belesimul a felső panelba.Egységes, Egyenletes Forma A MasterCase Pro 6 azonnal kitűnik a MasterCase sorozat többi tagja közül a letisztult formavilágával. A top, front és hátulsó panelek tökéletes simasággal kapcsolódnak és fémesen szürke színezést kaptak. Az elülső rész finom LED megvilágítást kapott, amely az alsó rész felöl fut felfelé. Még az I/O panel is el van rejtve egy takaróval, amely belesimul a felső panelba.Egységes, Egyenletes Forma A MasterCase Pro 6 azonnal kitűnik a MasterCase sorozat többi tagja közül a letisztult formavilágával. A top, front és hátulsó panelek tökéletes simasággal kapcsolódnak és fémesen szürke színezést kaptak. Az elülső rész finom LED megvilágítást kapott, amely az alsó rész felöl fut felfelé. Még az I/O panel is el van rejtve egy takaróval, amely belesimul a felső panelba.Egységes, Egyenletes Forma A MasterCase Pro 6 azonnal kitűnik a MasterCase sorozat többi tagja közül a letisztult formavilágával. A top, front és hátulsó panelek tökéletes simasággal kapcsolódnak és fémesen szürke színezést kaptak. Az elülső rész finom LED megvilágítást kapott, amely az alsó rész felöl fut felfelé. Még az I/O panel is el van rejtve egy takaróval, amely belesimul a felső panelba.Egységes, Egyenletes Forma A MasterCase Pro 6 azonnal kitűnik a MasterCase sorozat többi tagja közül a letisztult formavilágával. A top, front és hátulsó panelek tökéletes simasággal kapcsolódnak és fémesen szürke színezést kaptak. Az elülső rész finom LED megvilágítást kapott, amely az alsó rész felöl fut felfelé. Még az I/O panel is el van rejtve egy takaróval, amely belesimul a felső panelba.

FreeForm Modular System – Még Egy Lépés a Moduláris Ház Felé

A ház kényelmet, és nagyfokú szabad kialakítási lehetőséget biztosít egy állítható keretben és könnyedén eltávolítható, vagy áthelyezhető alkatrészekkel. Két zseb áll rendelkezésre négy felfogatási lehetőséggel SSD-k részére, valamint elhelyezésre került egy belső elválasztó elem, amely elkülöníti a tápegységet és a kábeleket, így könnyedén készíthető egy letisztult, rejtett kábeles belső kialakítás. Az egyedi clip-and- click panel, amely segítéségével a meghajtó keret helyezhető át, szintén a FreeForm technológia részét képezi.

A MasterCase Pro 6 kék vagy vörös LED-el szerelt ventilátoros változatban lesz elérhető 2017 márciusában a helyi kiskereskedőknél, ajánlott 49 900 Ft-os bruttó végfelhasználói áron.

Ad
Scroll to top