Egyéb

Az MMD lerántja a leplet a vadonatúj Philips E1 monitorsorozatról

Az MMD bejelentette a Philips E1 sorozat megjelenését. Ez a kívül- belül lenyűgöző monitorcsalád egyesíti az elegáns dizájnt és az innovatív funkciókat, amelyek által a termékek a munka és a szórakozás területén egyaránt kivételes felhasználói élményt nyújtanak.

A nyolc modellből álló Philips E1 sorozat 24, 27 és 32 hüvelyk méretű képernyőket kínál a felhasználók számára, Full HD, Quad HD, vagy 4K UHD felbontásban. Az innovatív, nagyteljesítményű funkciókkal, mint például az Adaptive-Sync/AMD FreeSync, a LowBlue mód és a Flicker-Free technológia, bőven ellátott Phillips E1 sorozat egy termelékenyebb és kielégítőbb megközelítést biztosít minden típusú projekthez, legyen az személyes, vagy szakmai.

A Philips E1 monitoroknak stílusa van
A divatos és elegáns Philips E1 monitorok úgy kerültek megtervezésre, hogy tökéletesen illeszkedjenek a kortárs otthonokhoz és munkahelyekhez egyaránt. Az ívelt modellek (241E1SCA, 271E1SCA, 272E1CA, 322E1C, 325E1C, és 328E1CA) olyan vékony képernyővel rendelkeznek, amely a külső pereménél csupán 8,9 mm vastag, továbbá a még immerzívebb megtekintési élmény érdekében 1500R görbületű. A monitorok kényelmes lábazata pedig nem csak nagyszerűen néz ki, de a munkahely rendezett megjelenése érdekében az összegabalyodástól mentes kábelkezelést is lehetővé teszi. A síkképernyős modellek (245E1S és 275E1S) a friss képek és pontos színek mellett az extra széles betekintési szög érdekében IPS széles betekintési szögű technológiát kínálnak.

A Philips E1 monitorok átütő megjelenésűek
A Philips E1 monitorok több innovatív technológia használatával lenyűgöző képminőséget nyújtanak. A Full HD modellek (241E1SCA, 271E1SCA, 272E1CA, és 322E1C) megnövelt felbontásukkal kiemelkedően élethű képminőséget biztosítanak, míg a Quad HD modellek (245E1S, 275E1S, és 325E1C) olyan nagyteljesítményű CrystalClear képeket nyújtanak, amelyek szinte lelépnek a képernyőről, továbbá az UltraClear 4K UHD technológiával ellátott modell (328E1CA) olyan kivételes pontosságot kínál, amely ideálissá teszi CAD, 3D grafikusok számára, valamint olyan munkákhoz, ahol a lényeg a részletekben rejlik. Számos modell (245E1S, 325E1C, és 328E1CA) a szélesebb színspektrum és a még realisztikusabb színvisszaadás érdekében rendelkezik Ultra Wide-Color technológiával is, míg a teljes E1 terméksorozat a SmartContrast funkciónak köszönhetően gazdag, tintaszerű fekete színeket biztosít. Az összes modellben az Adaptive-Sync/AMD FreeSync technológia nyújt sima és természetes mozgásokat és az új Philips gaming innováció, a SmartImage játéküzemmód a gyors hozzáférésű OSD menüvel együtt kifejezetten a játékélmény növelésére készült.

A Philips E1 monitorok felhasználó-központúak
Akár otthon, akár a munkában, a modern felhasználók sokoldalúan alkalmazzák a multi-tasking lehetőségeit, ami egy másik ok arra, miért nekik való a Philips E1 sorozat. A csatlakoztathatóság legújabb normáinak megfelelő monitorok számos kényelmi funkcióval rendelkeznek. Modelltől függően ilyenek a HDMI, DisplayPort portok, a beépített multimédiás sztereó hangszórók, és számos egyéb. A felhasználóknak ennyi mindent kínáló Philips E1 monitorok olyan megoldásokkal is rendelkeznek, amelyek hosszú órákig tartó használat esetén is gondoskodnak az optimális kényelemről. A LowBlue mód csökkenti a káros rövid hullámhosszú kék fényt, a Flicker-Free technológia a kényelmesebb, élvezhetőbb megtekintési élmény érdekében szabályozza a fényerőt és kiküszöböli a zavaró villogásokat, a lábazat -5/20°-kal dönthető, így tökéletesen beállítható a felhasználó igényéhez, csökkentve ezáltal a hát-, és nyakfájást.

A Philips E1 monitorok környezettudatosak
A Philips E1 sorozat a környezetet is kíméli. Ezek a monitorok egyáltalán nem tartalmaznak olyan káros anyagokat, mint az ólom és a higany, megfelelnek a RoHS szabályozásoknak és 100%-ban újrahasznosított csomagolóanyagban érkeznek. Bizonyos modellek rendelkeznek Energy Star 7.0 tanúsítvánnyal is.

Ad
Scroll to top