Egyéb

Eminens modellek a Dell iskolakezdési kínálatában

2 az 1-ben készülékekkel, laptopokkal, asztali számítógépekkel és játékra tervezett modellekkel készül az iskolakezdésre a Dell . A széles választékban minden diák megtalálhatja a pénztárcájához és a táskájához szabott és az íróasztalára illő megoldást

A mai diákok tudják, hogy ahhoz, hogy sikereket érjenek el a tanteremben és azon kívül, tanulni kell. A tanuláshoz viszont elengedhetetlen a legújabb technológia. A Dell iskolaváró termékei tökéletes társai a műszaki érdeklődésűeknek, gamereknek, kezdő vállalkozóknak, zenészeknek, divatőrülteknek és mindazoknak, akik iskolához, munkához vagy szórakozáshoz keresnek megfelelő készüléket. A lenyűgöző vizuális felhasználói élménynek, a mobilitásnak, a praktikus kialakításnak, valamint az iparágvezető akkumulátor üzemidőnek köszönhetően a hallgatók a legjobb formában kezdhetik a tanévet.

Multifunkciós Inspiron 2 az 1-ben készülékek: laptop és táblagép egy eszközben Az órák, a sport, a szakmai gyakorlatok és még temérdek elfoglaltság mellett a hallgatóknak olyan eszközökre van szükségük, mint a Dell Inspiron 2 az 1-ben, amely megfelel a folyton változó igényeknek. A kutatások azt mutatják, hogy a 2016-os év a 2 az 1-ben készülékekről szól1. Nem meglepő, hiszen a sokoldalú, 360 fokos forgópántnak köszönhetően a készülékek négy különböző módban is használhatók: laptopmód, hogy könnyebb legyen a gépelés, sátormód, hogy a recepteket  követhessük főzés közben, állványmód a kedvenc filmek vetítéséhez és táblagépmód, hogy folyamatosan lépést tartsunk a közösségi médiával.

Inspiron 5000 2 az 1-ben laptopok – Gazdagon felszerelt, könnyű és erős Az Inspiron 5000 2 az 1-ben készülékek új, karcsú külsőt és fényes, széles látószögű, Full HD (1920 x 1080) felbontású érintőkijelzőt kaptak. Az 5000-es sorozat a szolgáltatások széles skálája mellett könnyen használható funkciókat kínál.  Az infravörös kamera összekötésben áll a Windows Hello arcfelismerő szolgáltatással, így a felhasználók akár egyetlen pillantással bejelentkezhetnek. Az opcionális billentyűzetvilágítás pedig kellemesebbé teszi a használatot gyenge megvilágítású környezetben is. Az elérhető SSD-meghajtók hosszabb akkumulátor üzemidővel és gyorsabb válaszidővel rendelkeznek, illetve bizonyítottan ütésállóbbak a hagyományos forgó merevlemezeknél. A 13 hüvelykes 2 az 1-ben gépek kompakt méretüknél és kis tömegüknél fogva ideálisak a mindennapos utazásokhoz. Míg a 15 hüvelykes 2 az 1-ben gépek a 13 hüvelykeshez képest 40 százalékkal nagyobb képernyőfelülettel rendelkeznek. Ennek köszönhetően kiválóan alkalmasak arra, hogy egyszerre akár több projekten is dolgozzunk, vagy közösen nézzünk filmet a családdal és barátokkal. Az Inspiron 5000 2 az 1-ben gépek tömege akár mindössze 1,62 kg is lehet a 13 hüvelykes modellek esetén. De a 15 hüvelykes, FHD felbontású, LED-es háttérvilágítással, élethű érintőkijelzővel és akár 16 GB kétcsatornás DDR4 memóriával rendelkező készülékek esetében is csupán 2,08 kg. Nem csak könnyű, a sorozat tökéletes választás olyan felhasználók számára is, akik gyakran váltogatnak több, párhuzamosan futó alkalmazás között.

Inspiron 7000 2 az 1-ben készülék – Nagy kijelzőméret és szupererős teljesítmény A 17 hüvelykes Inspiron 7000 2 az 1-ben készülék lenyűgöző alumínium kialakítást kapott, és az Inspiron sorozat legkiemelkedőbb teljesítményét kínálja a felhasználóknak. Az eszköz alapfelszereltségébe tartozik a széles látószögű, Full HD felbontású érintőképernyő, a billentyűzetvilágítás, az infravörös kamera, valamint a Waves MaxxAudioR Pro audioszoftver. A precíziós érintőpad biztosítja a pontosabb vezérlést és kézmozdulat-felismerést, az IntelR Dual Band AC 3165 vezeték nélküli csatlakozási lehetőségek pedig jobb hatótávolságot és sebességet nyújtanak a böngészéshez, online médialejátszáshoz és videócsevegéshez.

Kiemelkedő teljesítmény stílusos köntösben: díjnyertes XPS laptopok és asztali számítógépek

Prémium teljesítményükkel és kialakításukkal az XPS laptopok és asztali számítógépek tökéletesek azoknak a maximalista felhasználóknak, akik a teljesítmény mellett az igényes megjelenésre is nagy hangsúlyt fektetnek.

XPS 13 Laptop – A világ legkisebb 13 hüvelykes XPS laptopja Ez a rendkívül könnyű (akár 1,2 kg-os2) és vékony (9-15 mm-es) eszköz a világ legkisebb 13 hüvelykes laptopja3: a 13 hüvelykes készülék egy 11 hüvelykes keretben kapott helyet. A piacon az első, gyakorlatilag keret nélküli InfinityEdge kijelzőjű modell bármely 13 hüvelykes laptopnál hosszabb akkumulátor üzemidőt biztosít – Full HD felbontásban akár 18 órán át is kitarthat. Így tökéletes választás azoknak a hallgatóknak, akik laptopjukat a hátizsákjukban vagy válltáskájukban folyamatosan magukkal hordozzák, és egész nap használják.

XPS Tower és XPS Tower VR – Hatékony, elegáns és bővíthető asztali számítógépek Az XPS Tower sorozattal a diákok kiélvezhetik a kifejezetten játékhoz tervezett villámgyors sebességet, a rendszerintenzív alkalmazásokat, valamint a bővíthetőséget. A készülékek csendesek, ugyanakkor hatékonyabb hűtéssel rendelkeznek, és az asztali számítógépek esetében elérhető lehető legjobb hangminőséget nyújtják. Ráadásul mindkét modell alkalmas a VR technológiára és kompatibilis az Oculus és a HTC Vive eszközökkel. Így a videók és a virtuális valóság terén egyaránt páratlan élményt nyújtanak.

A legújabb Intel processzorral és a játékra optimalizált NVIDIA grafikus kártyával felszerelt készülékek az Alienware Aurora modellnél már megismert, rafinált formatervezésnek köszönhetően egyszerűen bővíthetők. A letisztult alumínium dizájn és a gyémánt formájú élek  tökéletesen mutatnak bármilyen íróasztalon, ráadásul kompakt méretüknek köszönhetően 27 százalékkal kisebb helyet foglalnak el, mint elődjeik.

Szállj be a játékba az Alienware számítógépekkel: Vezető a gamer PC-k terén Az Alienware név immáron 20 éve jelent egyet a vezető szereppel, a teljesítménnyel, a megbízhatósággal és az ikonikus dizájnnal. Az egyik legigényesebb felhasználói körnek tervezett, kiemelkedő teljesítményt nyújtó Alienware készülékek átsegítik a hallgatókat a legnehezebb iskolai kihívásokon, és ami talán még fontosabb, a legújabb videojátékokon is.

Alienware Alpha asztali számítógép – Kompakt külső, kimagasló teljesítmény Az új Alienware Alpha játékkonzolnak és asztali számítógépnek egyaránt tökéletes. Könnyedén hordozható a hálószoba és a nappali között, LAN-partikra vagy bárhová, és pillanatok alatt beállítható. Kompakt külseje mostantól 60 százalékkal erősebb grafikus vezérlőt rejt, mint a korábbi generációs eszközök, emellett  nagyobb felbontásban és magasabb beállításokon is kiemelkedő képkockasebességet biztosít. Az új Alpha egyes konfigurációi mostantól kompatibilisek az Alienware Graphics Amplifier erősítővel is. Ennek köszönhetően lépést tart a játkéfejlesztésekkel, és biztosítani tudja a virtuális valóság és a 4K játékszinthez szükséges teljesítményt.

Ad
Scroll to top