Gaming

Intelligens Fehér LED világítással érkezik a Cooler Master új párosa

A piacvezető periféria és komponens gyártó és tervező Cooler Master, a mai napon bemutatja a játékosoknak és normál felhasználóknak szánt billentyűzeteit, a MasterKeys Pro L & M Intelligent White-ot, amely tisztább és élesebb fehér fényt ad, mint az RGB billentyűzetek.“A MasterKeys Pro Intelligent White család két billenytűzet méretben less elérhető, kiemelkedően éles és tiszta fehér fénnyel. Az elsődleges beállítások tartalmazzák a Light Wave-t, Breathing módot, és egyedi effekteket. A billenytűzetek két méretben lesznek elérhetőek, teljesben és a 90%-osban, mindkettő CHERRY MX kapcsolókkal. A Plug and play és szoftvermentes kialakítás megkíméli a felhasználót a bonyolult telepítéstől és beállítástól, az egyes beállítások pedig használat közben is módosíthatóak. – mondta Kevin Yang – Periféria termékmenedzser.

Legfényesebb a Fényesek Között

MasterKeys Pro L és Pro M A MasterKeys Pro Intelligent White család a legfényesebb LED-ket használja, és a legjobb lenyomás érzetet adja, amely minden felhasználónak megfelelő lehet. A Cooler Master olyan billentyűzetet alkotott, amely a legfényesebb fehér LED-eket használja és mindezek mellett 100%-osan eredeti CHERRY MX kapcsolókat. Az Intelligent White LED- ek tisztább és fényesebb fehéret állítanak elő, mint az RGB billentyűzetek. Az On-board memóriának köszönhetően az összes fény hatást és makrót azonnal végrehajtható az On-the- fly rendszerrel és a profil támogatással.

On-the- fly Rendszer A Fények Változtatásához

A kiválóan elhelyezett funkció billentyűk segítségével személyre szabható a fény effektusok sebessége, és módja. Az állításhoz nyomd meg az FN + bal vagy jobb nyíl gombokat az óra óramutató vissza ikonokkal. A fényhatás sebességét az FN + fel vagy le gombbal és a sebesség ikonnal tudod állítani. Bármilyen is a stílusod, vagy a preferenciád, egyszerűen beállíthatod, szoftver telepítése nélkül is.

Munkára és Játékra Egyaránt

A billentyűzet előre beállított játékos profilokkal érkezik. Miközben dolgozol, vagy a házi feladatod készíted, a játékos makrókat és a fény módokat kikapcsolhatod az FN + ESC billentyűk lenyomásával. Amikor készen állsz visszatérni a játékhoz, csak nyomd le valamelyik profilgombot a négy dedikált közül. Az állapotjelző rendszer (az FN nyomvatartásával) elnavigál a használat közbeni (On-the- fly System) rendszerhez és megváltoztathatod a beállításokat.

Exkluzív Anti-Ghosting Technológia

Két fejlett technológia egyesítésével elérhetővé vált, hogy a makrók a Mac OSX rendszerekkel is használhatóak legyenek. A Cooler Master N-key és 6-key rollover-t kombinálta, így biztosítva, hogy minden leütés érzékelve legyen, attól függetlenül, hogy hány billentyű let lenyomva. Minegy, hogy milyen gyorssá és vaddá válik a küzdelem, vagy milyen operációs rendszert használsz, a MasterKeys Pro család minden körülmények közt megállja a helyét.

Az újdonságok még ebben a hónapban piacra kerülnek.

Ad
Scroll to top