Gaming

A Razer bejeleni a Tiamat 7.1 V2-t

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája a mai napon két új mikrofonos fejhallgatót – a Razer Tiamat 7.1 V2 és a Razer Tiamat 2.2 V2 modellt – jelentett be.

A Razer Tiamat 7.1 V2 egy analóg, igazi 7.1-es térhangzású, PC gamer fejhallgató, amely fülkagylónként 5 – összesen 10 – különálló hangszóróval rendelkezik, melyek elengedhetetlenek a hang forrásának pontos érzékeléséhez, és a játékélményhez szükséges, magával ragadó hangkulisszák létrehozásához. Mindegyik fülkagyló egy 40 mm-es mélysugárzóval, 30 mm-es front (J/B) és center hangszórókkal, és 20 mm-es hátsó és oldalsó surround hangszórókkal rendelkezik, amelyek együttesen hihetetlenül pontos, direkcionális hangzást valósítanak meg.

A Razer Tiamat 7.1 V2 egy teljesen új audio vezérlőegységgel rendelkezik, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy mindegyik audiocsatorna hangerejét beállíthassák, valamint a valódi 7.1-es surround hangzás és a 2.0-ás sztereó hang közötti váltást. Az audio vezérlőegységben emellett a pass-through funkció is helyet kapott, amely lehetővé teszi a külső asztali hangszórókkal rendelkező játékosok számára, hogy egy gombnyomással váltsanak a Razer Tiamat 7.1 V2 és hangszóróik között.

A játékon belüli kommunikáció érdekében a Razer Tiamat 7.1 V2 egy egyirányú, digitális boom-mikrofonnal is fel van szerelve, amely – amikor nincs használatban – beforgatható a fülhallgató mellé, emellett pedig tiszta, természetes hangot nyújt a harc hevében is.

“Napjaink játékai nagymértékben használják a pozícionális hangzást, így a győzelem érdekében kulcsfontosságú, hogy pontosan érzékeld, melyik irányból érkezik a lépések, vagy a lövések hangja.” – nyilatkozta Min-Liang Tan, a Razer társalapítója és vezérigazgatója. “A fülkagylónként öt hangszóróval rendelkező Razer Tiamat 7.1 V2 a játékosoknak a hajszálpontos hangzást nyújtja, függetlenül attól, hogy intenzív FPS meccseket játszanak, vagy egyszerűen csak szeretnének elveszni a játékaikat életre keltő masszív hangkulisszákban.”

A Razer Tiamat 7.1 V2 a ’Powered by Razer Chroma eszközök egyre népesebb családjához csatlakozik, így a fülkagylókon és az audiovezérlő egységen 16,8 millió különböző színlehetőség és fényhatás jeleníthető meg. A további Razer Chroma támogatással rendelkező eszközök tulajdonosai Razer Tiamat 7.1 V2-jüket szinkronizálhatják a már meglévő beállításokhoz, de minden egyes terméket egyedileg is beállíthatnak a Razer Synapse-en keresztül.

Kizárólagosan a Razer Tiamat 2.2 V2 rendelkezik fülkagylónként két további 50 mm-es mélysugárzóval, amelyek maximális, kristálytiszta hangzású basszusokat nyújtanak a játékosoknak. A természetes beszédhang pontos visszaadásához szükséges digitális boom-mikrofonnal rendelkező, a széleskörű eszköz-kompatibilitás érdekében hosszabbító/elosztó kábellel ellátott in-line távvezérlővel szerelt Razer Tiamat 2.2 V2 egy sokoldalú, többplatformos gamer fejhallgató, PC-, Mac-, konzol- és mobil-játékosok számára.

Ad
Scroll to top