Gaming

Zalman ZM-M600R & ZM-K400G Bundle

A PC-s játékosok számára egyértelműen az egér a legfontosabb periféria, melyet a billentyűzet és a headset követ. A Zalman nemrég összeállított egy rendkívül baráti áron kapható kombinációt, mely egy kiváló egeret és egy átlagon felüli, magyar kiosztású, valamint háttérvilágítással is rendelkező billentyűzetet foglal magában.

A Zalman ZM-M600R & ZM-K400G Bundle ugyanis már 12 000 Ft környékén elérhető itthon, miközben ha külön vásárolnánk meg őket, akkor akár 30-40 százalékkal is többet kéne értük fizetnünk. Ez főként a ZM600R egér szempontjából nagyon fontos, hiszen egy 4000 DPI-re képes, minőségi Avago 3090-es szenzorral, Omron kapcsolókkal és RGB LED világítással van dolgunk. A ZM-K400G pedig egy multimédiás gombokkal és háttérvilágítással is felszerelt magyar kiosztású modell, mely a legtöbb játékos igényeinek megfelel, hiszen feljebb már csak a jóval drágább, mechanikus megoldások nyújthatnak többet.


Számos egérnél figyelhető meg, hogy viszonylag hosszú a válaszideje, ez a Zalman ZM-M600R esetében nem fordulhat elő, hiszen 1000Hz-es mintavételezési aránnyal bír, ami 1ms-os reakcióidőt tesz lehetővé. A gyors mozgásoknál, hirtelen reagálásoknak nem maradnak egyedül a játékosok, az egér minden megmozdulásukat villámgyorsan a képernyőre vetíti. A mintavételezési arány egyébként manuálisan 125Hz, 500Hz és 1000Hz között állítható. A precíz mozgáshoz és az eSport játékokhoz kiváló érték lehet a 600 DPI, azonban a 4K-ban történi játéknál vagy tartalomfogyasztásnál már sokan a 4000 DPI-re szavaznak. A ZM-M600R esetében minden felhasználási módhoz külön DPI értéket állíthatunk be, legyen az 600, 1000, 1600 vagy 4000 DPI. Mind a négy állás különböző színű RGB fényjelzést kapott, így mindig tudjuk, hogy miként használjuk az egeret.


Az Avago 3090-es szenzor és a 32-bites processzor gyors és pontos mozgást, valamint reagálást tesz lehetővé. Az Omron mikrokapcsolók 20 millió kattintást is könnyedén elbírnak, így a vásárlók hosszú távra tervezhetnek. A ZM-M600R úgy lett megtervezve, hogy jobb és balkezes játékosok is kényelmesen használni tudják, ráadásul a formaterv többféle fogási stílus esetében is kényelmes marad. A stabilabb fogás érdekében gumírozott felülettel is elláttuk a terméket, így a szoros helyzetekben sem veszíthetjük el a kontrollt.

A K400G membrános kapcsolóit 10 millió leütés fölé hitelesítették, mely hosszú távú és megbízható fegyverré emeli a billentyűzetet. A háttérvilágítás az esti játékban kimondottan hasznos lehet, a játékokban pedig kihasználhatjuk az 5 extra programozható gombot, miközben multimédiás oldalon 7 gomb áll rendelkezésünkre. Összességében tehát kiváló ár/értékű kombinációról beszélhetünk, mely a kezdő és fiatal játékosok mellett a hobbi gamerek számára is remek választás lehet.

Ad
Scroll to top