Hír PC

Zalman újdonságok a 2024-es Computex kiállításon

A Zalman, amely számítógépházairól és megbízható hűtőrendszereiről ismert, számos újdonsággal képviselteti magát az év egyik legnagyobb IT-kiállításán.

Az idei Computex kiállítás június 4-én kezdődik és június 7-ig tart. A Zalman újdonságai a Taipei Nangang Kiállítási Központ 1. csarnokában (4F Nemzetközi Kiállítók Területe) lesznek megtekinthetőek. A gyártó elárulta, hogy a vendégek új hűtőkkel, tápegységekkel, házakkal és perifériákkal ismerkedhetnek majd meg. Sok újdonság pedig kifejezetten a Computex 2024-en debütál.

Ezenkívül a Zalman lehetőséget kínál az érdeklődők számára, hogy speciális találkozókat szervezzenek a vállalat képviselőivel az esemény során. Az érdeklődők üzenetet küldhetnek a QR-kódban található címre, amely tartalmazza cégük rövid leírását, a preferált időpontot és a javasolt találkozóhelyet. Ahogy a gyártó hangsúlyozza, nagy örömmel találkoznak a vendégekkel.

A Zalman-ról

A dél-koreai vállalat 1999 óta vezető szerepet tölt be a számítógépes komponensek és kiegészítők gyártásában. A gyártó kínálatában többek között CPU és VGA hűtőrendszereket, számítógépházakat, tápegységeket és kiváló minőségű perifériákat találhatunk.

Ad
Scroll to top