Hír PC

Bemutatta újdonságait az ADATA

Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND flash termékek, mobil tartozékok, gaming termékek, elektromos motorok és ipari megoldások vezető gyártója örömmel jelentette be legújabb termékeit az “Xtreme Innovation” online eseményen.

ADATA DDR5 memóriamodul

Az ADATA bemutatta az új generációs DDR5 memóriamoduljait is, amelyek 8400 MT/s sebességgel működnek és akár 163%-kal gyorsabbak, mint a DDR4. Ez a teljesítménynövekedés lehetővé teszi a fájlok és a programok gyorsabb betöltését a zökkenőmentes multitasking feladatok elvégzéséhez és a produktivitás javítása érdekében. Mindezek mellett a modulok 1,1 V-os feszültséggel működnek a nagyobb hatékonyság érdekében, és akár 64 GB-os kapacitással is elérhetők.

ADATA LEGEND PCIe Gen4 SSD

A közösségi média, a videó streaming és az 5G korszakában a kiváló minőségű tartalmak a mindennapok középpontjává váltak. Az ADATA készen áll arra, hogy számos új termékével megfeleljen az alkotók igényeinek. Ezek közé tartozik az ADATA új LEGEND PCIe Gen4 SSD-je is, amely villámgyors, akár 7400 MB/s-os olvasási sebességet is képes elérni, így ideális megoldást jelent videószerkesztéshez és 3D rendereléshez.

ADATA SE920 USB4 külső SSD

Az ADATA bemutatta új USB4 külső SSD-jét. A legújabb USB4 interfészt használó SE920 akár négyszer nagyobb sebességre is képes, mint a korábbi USB 3.2-es megoldások, amely nagyjából 4000 MB/s-os értéknek felel meg. A környezettől független stabilitás biztosítása érdekében az SE920 az ADATA szabadalmaztatott hővezetési technológiát használ, így minden esetben kellően hűvös és optimális működést garantál.

ADATA Premier Extreme SDXC PCIe Express kártya

Az ADATA bemutatta új generációs memóriakártyáját is, a Premier Extreme SDXC SD7.0 Express PCIe Gen3x1 UHS-I U3 Class 10-et. A memóriakártya különlegessége a PCIe támogatásban rejlik a legújabb SD7.0 specifikációnak köszönhetően. Az SDXC Express kártya jelentős teljesítménynövekedést biztosít elődeihez képest, így akár 800/700 MB/s olvasási és írási sebességet is képes elérni. A memóriakártya visszafelé kompatibilis az UHS-I-gyel a továbbra is egyszerű használat biztosítása érdekében.

Ad
Scroll to top