Egyéb

A Philips két újabb EISA díjat nyert

A TP Vision – a Philips TV – már kezdetektől fogva támogatta az OLED technológiát, amelyet gyakran párosítanak a vállalat erőteljes P5 processzorával és az exkluzív Ambilight technológiájával a lenyűgöző eredmények eléréséhez. 

A Philips OLED tévék következetesen új mércét állítanak fel a kép- és hangminőség tekintetében a prémium televíziók piacán és már számos díjat nyertek ennek köszönhetően, azonban egyik semmi bír akkora presztízsértékkel, mint az EISA díj. A 2020-as EISA eredmények bejelentésével a vállalat már az egymást követő negyedik alkalommal nyerte el a Legjobb Vétel díjat az OLED kategóriában, valamint harmadszorra kapta meg az Év Legjobb Házimozi Televíziója díjat.

Az EISA (Expert Imaging & Sound Association), a fogyasztói elektronika világának legnagyobb együttműködéseként van számontartva a technológiai guruk között. A 29 országból és 55 vezető szakmagazinból összeállt bizottság már majdnem 40 éve ismeri el az élvonalbeli termékek új hullámát a jelentősen befolyásos értékekkel rendelkező EISA díjakkal. 

A bizottság a következőt nyilatkozta az 55OLED805 készülék EISA: Legjobb Vétel az OLED Tévék Között 2020-2021 díja kiosztásánál: „Egyszerre forradalmi és kimagasló fejlődés. A Philips új, középkategóriás OLED tévéje tovább hordozza a korábbi generációs készülékeknél megszokott intelligens Android szolgáltatásokat és univerzális HDR támogatását, azonban nagy mértékben javított a képfeldolgozó eljárásain. Az eredmény egy olyan 4K HDR kijelző, amely teljesen kitölti a képkeretet és a legjobb minőséget hozza ki a lemezes- és a digitális forrásokból. AzAIalapú fejlesztésekkel a cég P5 processzora pedig tovább fokozza a képélességet, a színek élénkségét és a mozgóképek tisztaságát – Egy kiváló televízió, szemet gyönyörködtetően jó áron.”

A bizottság a következőt nyilatkozta a 65OLED+935 készülék EISA: Az Év Legjobb Házimozi Televíziója 2020-2021 díja átadásánál:A kiemelkedő hangzás és a tiszta képminőség találkozása a Philips 4K OLED TV-k legújabb csúcsmodelljében.Az előbbi a 65OLED+935 innovatív, integrált 3.1.2 hangszórórendszernek köszönhető, amelyet a gyártó az audio specialista Bowers & Wilkins-szel közösen tervezett. A négyoldalas Ambilight új szintre emeli a televíziózás élményét a már amúgy is magával ragadó házimozi televíziónál.” 

Az 55OLED805 már elérhető a legnagyobb európai piacokon. Az OLED+935 hivatalosan szeptember 1-jén jelenik meg.

Ad
Scroll to top