Egyéb Hír

Philips Ambilight televíziók – Legyen a tied 30 napig, de leginkább örökre!

A TP Vision Europe B.V. hazai képviselete örömmel jelentette be legújabb promócióját, amely során 30 napos kipróbálási lehetőséget biztosítanak minden, a promócióban szereplő Ambilight televízióra 2020. május 13. és 2020. június 12. között. Az akció keretein belül a felhasználók a vásárlást követő 30 napon belül (legkésőbb 2020. július 11.-ig) tesztelhetik a Philips Ambilight hangulatvilágítással rendelkező televíziókat, vásárlói elégedetlenség esetén pedig visszaigényelhetik a teljes vételár összegét a Philips promócióban résztvevő kereskedelmi partnereinél.

A televíziózás új dimenziója

A Philips Ambilighttal minden pillanat valóságosabb. A televízió hátoldalába elhelyezett intelligens ledek a képernyő színvilágát és dinamikáját a falra vetítik, amellyel minden eddiginél magával ragadóbb megtekintési élményt nyújtanak. Az technológia továbbá képes igazodni a zenék ritmusához is, és akár kikapcsolt képernyő mellett is képes meghitt atmoszférát teremteni a szobában.

A promócióban résztvevő partnerek

Az akció ideje alatt az Extreme Digital Zrt. (edigital.hu), a Dante International Kft. (emag.hu), és a MWorld Magyarország Zrt. (marketworld.hu) üzleteiben vásárolt televíziókra érvényesíthető a 30 napos pénzvisszatérítési garancia.

Ad
Scroll to top