Egyéb Mobil-Tablet PC

TaoTronics – Valódi vezeték nélküli fülhallgatók a hétköznapokra

A TaoTronics, a Sunvalley Group zászlóshajó márkája nagy elismerésnek örvend a teljesen vezeték nélküli fülhallgatók kategóriájában. A TWS (teljesen vezeték nélküli sztereó audio) technológia lehetővé teszi, hogy a felhasználók akadályok nélkül mozoghassanak és hallgathassák kedvenc zenéjüket. A TWS eszközök Bluetooth segítségével képesek csatlakozni a párosított telefonokhoz, amelyek ezt követően a jelet továbbítják az elsődleges vezérlő fülhallgatóba, amely az elküldött jelet továbbküldi a másodlagos fülhallgatóba. Emellett léteznek dupla vezérlésű modellek (SoundLiberty 77 és 79), ahol felhasználók a két fülhallgató bármelyikét használhatják elsődleges eszközként a hívások fogadására, vagy éppen a zenelejátszás kezeléséhez.

Kompromisszummentes élmény intelligens zajszűréssel

A SoundLiberty 79 intelligens AI alapú zajszűréssel rendelkezik, amely kizárja a külső zaj 96%-át, miközben a beszédhang 95%-át továbbítja a hívások során, így nem kell aggódnod a zavaró környezeti zajok miatt. Emellett a SoundLiberty 79 fülhallgató 8 óra folyamatos zenehallgatást tesz lehetővé, amely a hordozható akkumulátorral akár 40 órára bővíthető. A Bluetooth 5.0 technológiának és az LDS antennának köszönhetően pedig akár 20 méteres távolságban is stabil adatátviteli jelet biztosít.

Sztereó Hi-Fi hangzás a füledben

A SoundLiberty 77 a 6 mm átmérőjű dinamikus hangszóróival természetes és autentikus hangzást kínál a Hi-Fi rajongók számára. A Bluetooth 5.0-ás fülhallgató támogatja a TWS plus technológiát, így a felhasználók oldaltól függetlenül párosíthatják és kezelhetik a zeneszámokat, vagy éppen fogadhatják a bejövő hívásokat. Az 5 órás akkumulátor üzemidővel rendelkező kiegészítő ráadásul IPX7 vízálló hitelesítéssel rendelkezik, így ellenáll az izzadásnak, a párának, az esőnek és a sekélyebb víznek is.​​​​​​​

Letisztult megjelenés az egyszerű stílus kedvelőinek

A SoundLiberty 53 megjelenését az egyszerűség és a letisztultság inspirálta. A fekete és fehér színben is elérhető megoldás 5 órányi folyamatos zenehallgatást tesz lehetővé, amelyet a 650 mAh-es hordozható akkumulátor akár 40 órára is képes növelni, így több napra elegendő töltést biztosít a zavartalan használathoz. Emellett az IPX7 hitelesítéssel rendelkező TT-BH053 akár 30 percen keresztül is képes az 1 méteres vízmélységben a problémamentes működésre. A 6 mm-es dinamikus hangszórók pedig garantálják a valódi CD minőségű hangélményt.

Ad
Scroll to top