Gaming Hír

Az ASUS Republic of Gamers bejelenti a legmenőbb Electro Punk gamer laptopokat és kiegészítőket

Az ASUSRepublic of Gamers (ROG) ma bejelentette új, különleges kiadású Electro Punk sorozatához tartozó gamer eszközeit, amelyeket feltűnő fekete-pink színösszeállításba öltöztetett.

A ROG már hosszú ideje egy hatalmas eszköz-ökoszisztémába szövi bele az Aura Sync-et, hogy a gamerek felszerelésük révén bepillantást nyújthassanak személyiségükbe.‏ Azonban sok játékos keresi a módját, hogy anélkül fejezhesse ki magát, hogy bekapcsolná RGB-világítását.‏ Éppen ezért bővül a ROG színpalettája egy új, cyberpunk ihletésű árnyalattal.‏

Punk-rock pink

Bármely ROG eszközhöz új színt létrehozni nagy figyelmet igényel. Egy árnyalat kiválasztása, megvalósítása, majd annak különféle anyagokhoz való illesztése egyetlen eszköz esetében is bonyolult, hát még egy egész kollekció esetében. Szerencsére a ROG tervezői idejekorán megállapodtak abban, hogy a cyberpunk által ihletett pink színre összpontosítanak.‏ Alaposan megvizsgálva erőteljes rózsák és friss korallszínek körülbelül 10 árnyalatát különböző megvilágításokban és környezetekben, a ROG tervezői egy magas energiájú árnyalat mellett döntöttek, amelynek hexadecimális színkódja az #F7266B.

A színes kiemelések hatásosabbá tétele érdekében háttérként a klasszikus feketét választották.‏ Gyakorlati szempontból nézve a sötét anyagok tartósak, ami alapvető fontosságú a gyakran mozgatott és használt eszközöknél.‏ A laptopokat gyakran teszik be és veszik ki táskákból, az egereken mutatkozhatnak kopás jelei, és a fejhallgató fülpárnái és szalagjai is állandó használatban vannak. A sötét színek frissnek és tisztának tűnnek, miközben tökéletes kontrasztot kínálnak a világosabb díszítésekhez és az RGB-világításhoz.‏

Egy teljes kollekció

Az Electro Punk színösszeállítás a vonatkozó ROG-eszközök teljes körében elérhető, ami magában foglalja a ROG Strix G15 gamer laptopot, a ROG Strix Go 2.4 headsetet, a ROG Strix Scope TKL billentyűzetet, a ROG Strix Impact II egeret, a ROG Sheath egérpadot és a ROG Ranger BP1503 hátizsákot. Ebben a gamer felszerelés-összeállításban minden megtalálható, amire egy gamernek szüksége lehet, hogy stílusosan versenyezzen és nyerjen, bárhol is legyen.

ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop

A 15 colos ROG Strix G15 a gaming alapjaira összpontosít, hogy a játék lehetőségét szélesebb közönségnek biztosítsa. Az Electro Punk verzió korallszínű koronát helyez az áramvonalas gamer gépre.‏ A készülékházon körbefutó karcsú csík tükrözi az érintőpad kontrasztos szegélyét, a fedelet pedig cybertext mintázat díszíti.‏ A világosabb felületek között szerepelnek a kiemelt WASD billentyűk és a feltűnő rózsaszín ROG logó a fedélen.

Belül akár a legújabb, 10. generációs Intel® Core i7 CPU is segíthet a 8 maggal és 16 szállal, hogy gyors lehess nem csak a mindennapi munkában, de a játékban is. A különleges folyékony fém hűtővegyületnek köszönhetően, amelyet a ROG 2020. évi teljes laptopkínálatában alkalmaztak a 10. generációs Intel CPU-kon, ezek a processzorok jobban teljesítenek, kevesebb zaj mellett.

Hogy a különböző játékokban egyaránt masszív képkockasebességek álljanak rendelkezésre, a Strix G akár NVIDIA® GeForce RTX 2070 SUPER GPU-val is konfigurálható. Akár 240 Hz-es gamer kijelzővel is párosítható, amely gördülékeny és könnyed grafikát tesz lehetővé. A panel 3 ms-os GTG-válaszideje élesen jeleníti meg a gyors mozgásokat is.

A Strix G15 sokoldalúságát az ultragyors WiFi 6 hálózati működés egészíti ki, amely csökkenti a késleltetést és kevesebb laggot eredményez a kompatibilis hálózatokon, valamint akár két NVMe PCIe® 3.0 SSD-vel is elérhető, amelyek RAID 0-ban működve kínálnak hihetetlenül gyors alkalmazásbetöltéseket, és egy harmadik, bővítő SSD-foglalat is található benne, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tovább bővíthessék a tárolókapacitást. A Strix gamer laptopok mindegyike könnyedén bővíthető, ami jelentősen leegyszerűsíti a memória és a tárolóeszközök cseréjét.

ROG Strix Go 2.4 Electro Punk gamer headset

A ROG Strix Go 2.4 Electro Punk egy USB-C 2,4 GHz-es vezeték nélküli headset, amely ultrastabil vezeték nélküli kapcsolatot tesz lehetővé multiplatformos mobilgaminghez, lag-mentes hangzást PC-n, PlayStation®-ön, Xbox®-on vagy okoseszközökön, valamint egy Nintendo switch-cset kézben tartva.

A pihekönnyű Strix Go 2.4 gyorsan töltődik, hosszú üzemidejű akkumulátorral rendelkezik a nonstop játékmenetekhez, USB-C – USB 2.0 adaptere és 3,5 mm-es csatlakozója pedig megkönnyíti a különféle eszközökhöz való csatlakoztatását.‏ Különlegességét a fejpánton, a fülpárnákon, a ROG logón és ezek körül elhelyezett menő pink díszítés adja, miközben a többi részen koromfekete marad, hogy megelőzze a foltosodást.

A Strix Go 2.4 kivételes hangminőségével is kiemelkedik.‏ Jeleltérítő technológiát alkalmaz a széles hangkép, valamint az életteli, magával ragadó gaming hangzás érdekében.‏ Az iparágban élenjáró, AI-szabályozott zajszűrésű, levehető karos mikrofon tisztább hangot biztosít a csevegéshez és a gaminghez, bárhol is járj, míg a beépített gombok gyors hozzáférést tesznek lehetővé a hangerő és mikrofon szabályzásához.

Számos új ROG Electro Punk csomagkínálat párosítja a ROG Strix G15 laptopot a ROG Strix Go Core Electro Punk gamer headsettel. Légzárt kamrái és 40 mm-es ASUS Essence meghajtói gazdag hangzással szolgálnak. Többplatformos kivitele támogatja a PC-t, Mac-et, PS4®-et, Xbox One®-t, Nintendo Switch™-et és a mobil eszközöket egyaránt, ennek révén az Electro Punk stílus – és hangzás – eljut az összes vezető gaming eszközre.

ROG Strix Scope TKL Electro Punk gamer billentyűzet

Szemet gyönyörködtető billentyűk emelik ki az új ROG Strix Scope TKL Electro Punk billentyűzet szegélyeit.‏ Aura Sync világítás ragyog minden gomb alatt, a ROG logón át, és még alulról is RGB ragyogás árad szét.

Ezt a mechanikus billentyűzetet kifejezetten a gyors tempójú multiplayer gaminghez fejlesztették ki, elhagyva a teljes numerikus billentyűzetet, hogy több hely maradjon az egér gyors mozgatásához az íróasztalon. Megnövelt méretű bal oldali CTRL-billentyűjét is könnyebb megtalálni az első személyű lövöldözés (FPS) hevében. Mivel Cherry MX kapcsolókkal van felszerelve, magabiztosan nyomkodhatnak be rajta összetett parancsokat is a gamerek. Tartós, alumíniumborítású szerkezeti felépítésével és kompakt méretével a Strix Scope TKL Electro Punk könnyedén becsúsztatható hátizsákba LAN-partikra, versenyekre és más esport eseményekre utazván‏.

ROG Strix Impact II Electro Punk gamer egér

Az egér színétől elütő színű programozható gombok helyezkednek el az új ROG Strix Impact II Electro Punk gamer egér hüvelykujj-támasza felett. A logóba, a görgetőkerékbe és az orrába integrált, Aura Sync-kompatibilis RGB-világítás révén ez a gyönyörűség ragyog az orrától a farkáig.

Az új megjelenés nem változat a Strix Impact II tartós varázsán. A profi gamerek szem előtt tartásával tervezték, ezért egyaránt kínál zökkenőmentes működést a komoly gaminghez, és kényelemre optimalizált ergonómiát. Könnyű, 79 grammos váza forgatható nyomógomb-szerkezettel van felszerelve a precíziós sebesség- és a jól érzékelhető nyomásérzet érdekében.‏ Még az egér puha gumival bevont vezetéke is minimalizálja az elakadást és nehéz mozgatást.‏

Az Impact II teljesítményének testreszabása egyszerű.‏ A 6200 dpi-s optikai érzékelő biztosítja a pontosságot és a válaszkészséget, a menetközbeni DPI-szabályzó gomb pedig négy érzékenységi profil között képes váltani. Az exkluzív „bepattintós” kapcsolóaljzat-kialakítás megkönnyíti a kattintási ellenállás megváltoztatását és meghosszabbítja az egér élettartamát. Az öt programozható gombot bármilyen játékstílushoz testre lehet szabni.

ROG Sheath Electro Punk gamer egérpad

Minden Electro Punk Strix G15 laptophoz tartozik egy speciális ROG Sheath íróasztal-alátét, amely megnöveli gamer egerek pozicionálási pontosságát.‏ Széltében 35 colos, mélységében 17 colos meghökkentő méretével a párna páratlan kényelmet és párnázást biztosít az ROG-kiegészítők számára.‏

Szorosan szőtt szövet fedi a csúszásmentes alapot, amely nem gyűrődik vagy mozdul el. A világos széle mentén megerősített öltések korlátozzák a kopást, míg a jobb oldal túlnyomórészt fekete anyaga segít minimalizálni a kopásnyomokat a használatnak leginkább kitett területeken.

ROG Electro Punk hátizsák

Az Electro Punk kollekció könnyebben hordozhatóvá válik a mellékelt ROG Ranger BP1503 hátizsákkal.‏ A rózsaszínű díszítésekkel, foltokkal és egy sikkes hasítékkal az elülső részén egyedivé tett, 15 colos laptophoz készült hátizsák tartós, könnyű, víztaszító külsővel készül, ami megvédi a felszerelést a szitáló esőtől és a mindennapi fröccsenésektől.‏ A belső háló lehetővé teszi a felhasználók vezetékeinek gabalyodásmentes elrendezését, míg egy párnázott rekesz kényelmes helyet kínál a Strix G15-nek vagy más gamer laptopnak.

Ad
Scroll to top