Egyéb Hír

Az ADATA bemutatja az új UV260 USB flash meghajót

Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND flash termékek és mobil tartozékok vezető gyártója örömmel jelenti be az új UV260 USB flash meghajtót. Az USB meghajtó nagy mennyiségű adatfájlok tárolására képes egy elegáns, modern megjelenésű vázban.

A modern kor igényeire szabva

Az akár 64 GB kapacitással is elérhető UV260 egy vékony fémburkolattal rendelkezik, amelybe az USB 2.0 csatlakozófelületet könnyedén el lehet rejteni az alsó csúsztató mechanizmusnak köszönhetően. A burkolat tükröződő arany-fekete festést kapott, ezzel még inkább igazodva a modern kor elvárásaihoz. A váz hátulsó részén található rés pedig lehetőséget nyújt arra, hogy akár kulcstartón hordozva is magunknál tarthassuk az eszközt.

Elegendő kapacitás fényképeid és fotóid tárolásához

Az ADATA UV260 háromféle kapacitásban érhető el – 16GB, 32GB és 64GB a tárolási igényeknek való megfeleléshez, így lehetőséget nyújtanak az akár Full HD felbontású filmek, videófelvételek és fotók tárolására egyaránt.

Széleskörű kompatibilitás

Az új flash meghajtó az USB 2.0 csatlakozási felületnek köszönhetően egyaránt támogatja a Windows, Linux és Mac operációs rendszereket és kompatibilis az egyéb USB 2.0 vagy újabb támogatással rendelkező technológiai eszközökkel, beleértve a NAS hálózati rendszereket, média lejászókat, intelligens televíziókat és konzolokat is. Mindezek mellett a meghajtó 5 éves gyártói jótállással rendelkezik, amely bizonyítja az ADATA elhivatottságát a felhasználók felé és a termékeik megbízhatóságát is.​​​​​​​

Az ADATA UV260 rendelkezésre állása régiónként változhat. Ha többet szeretnél tudni az egyes piacok elérhetőségéről és árairól, kérjük, fordulj a legközelebbi ADATA irodához vagy kiskereskedőhöz az adata.com weboldalon.

Ad
Scroll to top