Gaming Hír

Az MSI az ESL PRO 11. és 12. évadának hivatalos gaming partnere

Az MSI-vel folytatott partnerkapcsolatunk lehetővé teszi az ESL-bajnokságok játékosai és rajongói számára, hogy példátlan esport élményben részesülhessenek.” – nyilatkozta Paul Brewer, az ESL márkakapcsolati alelnöke. „Az olyan helyszíni lehetőségek, mint a Mystery Box szegmens és az MSI Gaming Arena, rendkívüli módon érték el az online szurkolókat, így alig várjuk, hogy ezeket az élményeket az ESL Pro League 11. és 12. évadába is bevezessük.”

A partnerség részeként az MSI bemutatja az újjészületett népszerű Mystery Box-ot, amely során az ESL egyik tehetsége a közönség két tagjának szórakoztató esport kérdéseket fog feltenni az ESL Pro League 11. évad döntőjében, Denverben (CO) április 10–12 között és ezt követően a 12. évad döntőjében is visszaköszön az esemény. Aki helyesen válaszol ezekre a kérdésekre, akkor kap egy „meglepetés csomagot”, amely az MSI csapatától érkező termékeket tartalmaz. Az korábbi évek során a díjak között szerepeltek nagy teljesítményű alaplapok, grafikus kártyák és egyéb eszközök is.

Az MSI Gaming Arena (MGA) szintén visszatér 2020-ban. Az Észak-Amerikából, Európából, az Ázsia és Csendes-óceáni régióból és a Független Államok Közösségéből érkező csapatoknak lehetősége nyílik harcolni az online verseny során, hogy a saját régiójuk legjobb csapatává váljanak. Ezt követően a négy legjobb csapat meghívásra kerül, hogy valódi közönség előtt mérkőzhessenek meg az MGA döntőjén, az ESL Pro League 12. évadában az idei év végén. Az MGA döntőjét az MSI közösségi oldalain és a hivatalos weboldalon is élőben fogja közvetíteni.

„Hihetetlen, hogy az ESL partnerei lehetünk. 2020-ban a kibővített partnerkapcsolatunk nemcsak világszínvonalú gaming eseményt biztosít a játékosok számára, hanem teret enged az olyan fantasztikus, játékos innovációknak is, amelyek átalakítják játékélményeiket.” – nyilatkozta Sam Chern, az MSI marketing alelnöke.

Ad
Scroll to top