Hír

Bemutatkozott az ASUS ProArt Station D940MX

A professzionális felhasználók sokszor építenek maguknak asztali konfigurációkat, melyek az általános tervezések miatt komoly hűtési megoldást igényelnek, nagy helyet foglalnak és bizony sokszor hangosokat is. Az ASUS a ProArt széria hordozható tagjai és kiegészítői mellé egy asztali megoldást is bemutatott az IFA alkalmával, mely a ProArt Station D940MX nevet viseli.

A kompakt, modern és stílusos házban nagyon komoly tűzerő fér el, hiszen az akár Core i9-es Intel processzor mellé NVIDIA Quadro RTX 4000-es grafikus kártyát is pakolhatunk, de opcióként ott van még az RTX 2080 Ti. A memória mérete 64GB lehet, az 512GB-os PCIe SSD-t pedig 1TB-os HDD egészíti ki.

A különleges tervezést olyan szintre emelték, hogy az alaplap mindkét oldalán találunk komponenseket, a megfelelő hűtésről pedig szintén egy egyedi tervezésű, 2D-s gőzkamrás megoldás gondoskodik. A beépített értesítési LED-ek például arra is jók, hogy a renderelési folyamat közben pirosan világítsanak, majd ha végzett fehérre váltson és ezzel is jelezzen a felhasználónak.

Ad
Scroll to top