Hír

Gyorsítsd fel a kreativitás folyamatát az MSI tartalomgyártó laptopokkal

A kreativitás egy valódi utazás. A magával ragadó kreatív élmények érdekében az „MSI bemutatta a sokoldalú tartalomgyártó laptopjait a hozzád hasonló alkotók számára, hogy semmi se szabjon gátat a kreativitásodnak.” – idézet az Adobe-től. Legyen szó akár nagy intenzitású 3D-s renderelésről, grafikai tervezésről vagy éppen streamingről – a tartalomgyártó laptopok sorozata a kreativitáshoz készült, így a feladatok végrehajtásában gyorsabb, mint valaha.

Creator sorozat: Az intenzív renderelésre tervezve

A videókészítőknek és az animátoroknak erőteljes grafikus kártyára van szükségük a 8K-s videó- és animációs fájlok kezeléséhez. Az MSI Creator sorozat az akár NVIDIA RTX 2070 Max-Q grafikus kártyával, Intel 8-magos i9 processzorral és 4K-s közel 100%-os Adobe RGB kijelzővel párosítva, úgy lett tervezve, hogy megfeleljen minden renderelési igénynek. Másképpen fogalmazva: ezek a laptopok képesek a RedCode Raw futtatására 8K felbontásban 25 képkockás sebességgel, mindezt úgy, hogy az adott időpont előtti tartalmat is előre képes renderelni. Ezenkívül az RTX Studio segítségével gyakorlatilag egy egyetlen perces 8K felvételt mindössze 1 perc alatt exportálhatsz. A nagy teljesítményű P75 Creator prémium laptop specifikációja megegyezik az Adobe MAX workshop-on bemutatott modellel.

Prestige sorozat: Alkoss útközben is

Az erős számítógépeket igénylő profi fotósoknak, grafikusoknak és zenei producereknek tervezve. Akár egy kávézó hosszú sorában állsz, vagy éppen tengerentúli úton vagy, a szerkesztés sosem állhat meg, de a legtöbb ultrabook nem képes ellátni hatékonyan az ilyen feladatokat. Egy olyan laptopra van szükséged, amely nemcsak hordozható, hanem nagy teljesítményt kínál és nagy felbontású kijelzővel is rendelkezik, hogy teljesítse minden kreatív igényed. A Prestige sorozat megfelel ezeknek az igényeknek az akár 10. generációs i7 6-magos processzorral és a kiváló teljesítményű NVIDIA GTX 1650-es Max-Q grafikus kártyával, amelyek egy vékony és könnyű laptopban kaptak helyet, lehetőséget kínálva a kreatív szakemberek számára, hogy egyszerre több futó alkalmazást is kezelhessenek. A True Pixel kijelző egy 4K UHD felbontású panelt jelent True Color kalibrálással a pontosabb színmegjelenítéshez és támogatja a 100%-os AdobeRGB széles színtartományt is. A CalMan által hitelesített, iparágban vezető Delta-E <2 színpontossággal pedig könnyedén életre keltheted terveid. A Prestige 15 a PS63 új, továbbfejlesztett verziója, amelyet az Adobe MAX műhelyében is használni fognak.

Modern sorozat: Az első lépés a kreativitás útján

Szeretnéd problémák nélkül élvezni az életed kalandjait? Ha olyan eszközt keresel, amely lehetővé teszi, hogy vlogolással, streaminggel vagy bloggal foglalkozz útközben is, amely során a napod legjobb pillanatait osztod meg a közösségi hálózaton, akkor a Modern sorozat jelenti a tökéletes választást számodra.

Az MSI laptopok az Adobe Max Workshop elsődleges választása

Az MSI tartalomgyártó laptopokat úgy tervezték, hogy támogassák a grafikai alkotókat munkájuk során, hogy minden eddiginél gyorsabban és könnyebben alkothassanak. Engedd ragyogni a benned rejlő kreatív szellemet.

Ad
Scroll to top