Egyéb Hír

A NETGEAR bemutatta az IP alapú AV megoldásait az Európai Integrált Rendszerek konferencián

NETGEAR®, Inc. (NASDAQ: NTGR), a kis- és nagyvállalatokat működtető hálózati termékek vezető szolgáltatója bemutatta az IP alapú AV megoldásainak legújabb fejlesztéseit az Európai Integrált Rendszerek (ISE) konferencián Amszterdamban. Az ISE kiállítás a világ legnagyobb audio-video (AV) berendezésekkel és rendszer integrációval foglalkozó kiállítása, több mint 80 000 résztvevővel a világ minden tájáról.

„Örülünk, hogy felgyorsíthatjuk az IP alapú AV rendszerekre való átállást, miközben megkönnyítjük a bevezetést az integrátorok számára. Tanúsítvánnyal rendelkező megoldásaink értékes innovációkat kínálnak, amelyek olyan integrált megoldást tesznek lehetővé, hogy bármilyen AV környezetben használhatók a kis méretűtől egészen a nagyig” – nyilatkozta Richard Jonker, a NETGEAR KKV termékcsalád alelnöke.

Előre konfigurált 100G switch-csek nagy IP alapú AV projektekhez hibátlan minőséggel
Az új M4500 switch-cseket IP alapú AV rendszerek telepítésre tervezték a NETGEAR IGMP Plus™ támogatással, amely páratlanul egyszerű használatot kínál közvetlenül a dobozból. A Zero-touch multicast 2. rétegű parancsokat használ, anélkül, hogy összetett PIM (Protocol Independent Multicast) routing-ot igényelne, így a 100G sávszélesség és az ultra-alacsony késleltetés nemcsak jobbá teszi a switch-cset, hanem megfizethetőbb alternatívát jelentenek a hagyományos adatközpont osztályú termékekkel szemben.

Az M4500 32 vagy 48 portos konfigurációval is elérhető. Az M4500-32C 32 darab QSFP28 pontot biztosít, 100G-re előre konfigurálva és támogatják a 40G QSFP+ és az 50G QSFP28 optikát vagy DAC-kábeleket. Az M4500-48XFC 48 darab SFP28 portot biztosít, 10G-re előre konfigurálva, 8-portos 100G QSFP28 uplinkekkel, az SFP28 portok pedig támogatják a 10G-t és 25G-t.

A nagyobb projektek, amelyekhez csúcskategóriás ethernet switch-cseket használnak, gyakran bonyolult hálózati topológiát igényelnek. A NETGEAR segítséget nyújt a Pro AV mérnöki szolgáltatásokra specializálódott csapatával a rendszer megtervezésében és a hibák elhárításban is – további költségek nélkül.

Integrált M4500 vezérlés az IMAG Systems és az Aurora Multimedia segítségével
Az ISE konferencián a NETGEAR újdonságként demonstrálja a harmadik féltől származó IP alapú AV vezérlő és szoftver működését közvetlenül az M4500 switch-csen. A szoftver által meghatározott Ethernet alapú videós (SDVoE) rendszerek esetén az iMAG rendszerekből származó Director vagy az Aurora Multimedia féle IPBaseT Manager futtatása közvetlenül a rendszeren kiküszöböli a külön vezérlőegység szükségességét, ami egyszerűbb rendszer kialakítást eredményez kevesebb felmerülő hibával. Ezenkívül az Aurora úttörő ReAX ™ IP Control szoftvere lehetővé teszi az IP alapú vezérlés automatizálását az M4500-zal.

A NETGEAR kapcsolókat ma már több, mint egy tucat AV-gyártó hitelesítette
Ahhoz, hogy NETGEAR megoldások jobban elterjedjenek a Pro AV közösségben, a gyártó készülékeit már rengeteg cég hitelesítette, köztük az AMX SVSI, az Atlona, az Aurora, a Biamp, a Broadata, a Christie, a Crestron, a DVI Gear, a Just Add Power, a Kramer, a Megapixel, a PureLink, a Savant, a tvONE és a ZeeVee. Ezek a tanúsítványok biztosítják, hogy a NETGEAR kapcsolók minden IP alapú AV megoldásnak eleget tegyenek a legmagasabb ipari szabványoknak megfelelve.​​​​​​​

A fejlesztéseknek köszönhetően a Pro AV ipar egyre inkább felismeri, hogy egyszerű, mégis erőteljes hálózati switch-csekre van szükség. A NETGEAR vezető szerepet tölt be az egyszerűség és a megfizethetőség terén a páratlan piaci összpontosítással.

A NETGEAR Pro AV termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos további információkért kérjük, látogass el a NETGEAR.com/AV-over-IP oldalra.

Ad
Scroll to top