Egyéb Hír

Az FSP Group részt vesz az Embedded World 2020 kiállításon

Az FSP Group a világ egyik vezető tápellátás ipari gyártója, amely a piacon elérhető legátfogóbb termékkínálattal rendelkezik. A hatalmas kutatási és fejlesztési erőforrásokkal bíró gyártó elkötelezte magát a kiváló minőségű és nagy stabilitású termékek fejlesztése iránt. Ebben az évben a nürnbergi Embedded World 2020 kiállításon az FSP bemutatja a legújabb energiamegoldásait, amelyek olyan csúcstechnológiákat kombinálnak, mint például az „elektromos mobilitás” és a „felhő-hálózat”.

Látogass el az FSP standjára.

  • Dátum: 2020. február 25–27.
  • Nürnberg Kiállítási Központ, Németország
  • Stand száma: 2. csarnok / 351. stand

AIoT felhasználásra szánt alkalmazások

Az AIoT számos területen erős befolyást gyakorol, különösen a technológiai ipar fejlődésére. Az AIoT piac – beleértve a vizuális számítástechnikát, az ipari alkalmazási-, a beágyazott-, a töltő- és az emberi interaktivitást igénylő gépi rendszereket – példátlan ütemben fejlődik. A nagy teljesítményű külső tápegységek iránti igény különösen megnövekedett. Az FSP Group, az energiaellátás területének egyik legnagyobb szereplője, korábban már bemutatta a vékony kivitelű, 330 W-os ventilátor nélküli külső tápegységét, amely számos helyzetben szolgálhat megoldásként a megfelelő energiellátás biztosítása érdekében. Olyan különböző specifikációkat nyújt, mint például fali-, asztali-, vékony- és USB PD csatlakozás, ezzel megfelelve a különféle ipari igényeknek. Ráadásul kiváló stabilitással, nagy hatékonysággal, alacsony zajszinttel, porálló kialakítással és mindössze 25,4 mm-es magasság rendelkezik. A termékcsalád megfelel a legújabb IEC 62368-1 és egyéb biztonsági előírásoknak is.

A termék jellemzői:

  • Modell: FSP330-AAAN3
  • Teljesítmény: 330W
  • Bemeneti feszültség: 100 -240 Vac
  • Túláram/túlmelegedés/túlfeszültség elleni védelem
  • Megfelel az IEC 62368-1 és IEC 60950-1 tanúsítványoknak
  • Megfelel a magatartási kódex 5. változatának 2. kiadásának

Hatékony CRPS tápegység a felhő-hálózathoz

A felhő a modern információs hálózat új aspektusa, az egyes eszközökön tárolt adatokat a szinkronizált tárolásnak köszönhetően bárhol és bármikor elérheted a felhőben. Az adatelemzés és a számítási képesség csak néhány kulcsfontosságú elem, amely a globális információs technológiát alakítja. A trend követésével a testreszabható szerverek és az SDN (szoftver alapú hálózat) térnyerése gyorsan növekszik, ezért az FSP Group a kiemelkedő redundáns tápegységei a legerősebb és legmegbízhatóbb társként szolgálhatnak.

Az FSP Group CRPS sorozata 550W-tól 2000W kapacitásig is kiterjed, ráadásul megfelelnek az IEC/EN 62368 biztonsági előírásnak és kiváló választást jelentenek a big data / felhő, a hálózati kommunikáció, a szerver tárolók és az ipari alkalmazások számára.

Az FSP2000-20HM 2000W teljesítményű modullal, 80 Plus Titanium beosztással rendelkezik és 96%-os hatékonysággal dolgozik 50% terhelés mellett, ráadásul CRPS 2.0-kompatibilis, mindössze 185 x 73,5 x 40 mm, több bemeneti feszültséget támogat (90-263 Vac) / HVDC (180-310 Vdc), és egy PMBus 1.2 digitális kommunikációs rendszer is helyet kapott benne.

Elektromos töltési megoldások

Az FSP, a tápegységek vezető gyártója bemutatta az intelligens akkumulátor töltőit, amelyek hosszabb élettartamot és maximális üzemidőt biztosítanak, ezzel csökkentve az üzembentartás költségét. Az FSP technológiai áttöréseinek köszönhetően, a töltőkészülékek kisebb mérettel és széleskörűbb működési hőmérsékleti tartománnyal rendelkeznek. Ezenfelül különféle töltési görbéket támogatnak és megfelelnek a BMS követelményeknek. Az FSP ventilátor nélküli, 250 W-os töltőkészülékei, nagy hatékonysággal és megbízhatósággal rendelkeznek, így a legjobb választást kínálják az elektromos biciklik és az elektromos motorok számára.

Ad
Scroll to top