Egyéb

Új házat mutatott be a Cooler Master

A piacvezető asztali komponens és periféria gyártó Cooler Master a mai napon bemutatja, a MasterCase Pro 3-at. Ez a ház a legújabb tagja a MasterCase sorozatnak.“A köszösségünk megklérdezése után arra a következtetésre jutottunk, hogy a Micro-ATX alaplapok egyre népszerűbbek. Azok a felhasználók, akik kisebb alaplapot vásárolnak, házból is kisebbet szeretnének. Így arra a döntésre jutottunk, hogy elkészítjük a MasterCase Pro 3-at, amely kisebb mint a MasterCase 5 sorozat tagjai,” mondta el Mark, a házakért felelős termékmenedzser. “A MasterCase sorozat részeként, a Pro 3 szintén moduláris, köszönhetően a FreeForm TM rendszernek, amely segítségével a felhasználók egyedivé tehetik, állíthatják és bővíthetik a házt egyedi igényeiknek megfelelően. Annak ellenére, hogy egy mini toronyról beszélünk, a ház képes hosszú tápegységek, magasabb CPU hűtők, hosszú videokártyák és egyéb komponensek befogadására. A felhasználók végre élvezhetik a csúcs komponensek teljesítményét, anélkül, hogy ATX házat kellene használniuk.”

Csökkentett méret –

A MasterCase 5 sorozat lehetőséget biztosít arra, hogy egyedi igényre szabhassa a felhasználó a házát, amelyben benne foglaltatik a külső és belső egyaránt. A MasterCase Pro 3 ugyanezt kínálja egy kisebb méretben azoknak, akiknek nincs szükségük egy ATX méretű konfigurációra.

Bőséges Hely –

Míg a MasterCase Pro 3 Micro-ATX méretű, elég nagy ahhoz, hogy teljes méretű alkatrészeket lehessen elhelyezni benne. A ház két teljes méretű grafikus kártya, egy 280mm-es radiátor, öt ventilátor, és akár nyolc HDD befogadására alkalmas. Valljuk be ez rengeteg a Micro-ATX mérethez képest. Egyszerűen szerelj be egy DIY folyadékhűtő rendszert SLI/CF támogatással és építsd meg álmaid konfigját.

FreeForm Moduláris Rendszer –

A Cooler Master a PC egyedivé tételénél az FreeForm™ Moduláris Rendszerre összpontosít. A cél, hogy olyan házakat hozzon létre, amelynél megadják a lehetőséget a felhasználónak, hogy olyan PC-t építsenek, amilyet szeretnének, számos állítható, cserélhető és kivehető alkatrésszel, mint az oldallapok, porszűrők, és meghajtó keretek. A MasterCase Pro 3 ugyanazt a rendszert használja, néhány hozzáadott személyre szabhatási lehetőséggel. A Pro 3-ban eltávolítható partíciós panel, egy extra, eltávolítható hűtő keret az elülső részen, valamint csúsztatható clip és click panel kapott helyet.Míg a MasterCase Pro 3 Micro-ATX méretű, elég nagy ahhoz, hogy teljes méretű alkatrészeket lehessen elhelyezni benne. A ház két teljes méretű grafikus kártya, egy 280mm-es radiátor, öt ventilátor, és akár nyolc HDD befogadására alkalmas. Valljuk be ez rengeteg a Micro-ATX mérethez képest. Egyszerűen szerelj be egy DIY folyadékhűtő rendszert SLI/CF támogatással és építsd meg álmaid konfigját.

MasterAccessory Ökoszisztéma –

MasterCase család összes háza kompatibilis egy speciális kiegészítő családdal, ahol is néhány plusz kiegészítő kerül hozzáadásra minden egyes új ház megjelenésnél. Könnyen egyedivé teheted a MasterCase Pro 3-adat olyan kiegészítőkkel mint az üveg oldallap, LED elválasztókkal, alsó és felső porszűrőkkel, gafikus kártya támogatással és egyéb különböző perifériákkal. Az összes kiegészítő megvásárolható a Cooler Master online áruházában.

A MasterCase Pro 3 előre láthatólag Szeptember 13-ától érhető el a helyi kiskereskedőknél, 32 900 forintos bruttó végfelhasználói áron.

Ad
Scroll to top