Egyéb Hír

A QNAP integrálja a Wasabi felhőobjektum-tárolást

A QNAP, a számítási, a hálózatépítés és a tárolás egyik vezető innovátora bejelentette együttműködését a Wasabi Technologies, Inc.-vel Wasabi, az amerikai székhelyű felhőalapú tárolókkal foglalkozó vállalattal, a Wasabi Hot Cloud Storage több QNAP megoldásba való integrálásához, beleértve a HybridMount-ot, a VJBOD Cloud-ot és Hybrid Backup Sync 3-at (HBS 3). A QNAP NAS felhasználói mostantól kihasználhatják a felhőalapú objektum tároló szolgáltatást, amely egyszerű árazást, magas fokú költséghatékonyságot és kompromisszummentes teljesítményt kínál.

„A népszerű Wasabi Hot Cloud Storage szolgáltatás támogatásával nagyobb választási lehetőséget biztosítunk a QNAP NAS felhasználók számára egy hibrid felhő megoldás felépítéséhez, amely gyors reagálással, magas fokú költséghatékonysággal és rugalmasan bővíthetőséggel rendelkezik.” – nyilatkozta Josh Chen, a QNAP termékmenedzsere. 

A HybridMount a QNAP fájl alapú felhőalapú tárolási átjáró megoldása, amely felgyorsítja az olyan nagyobb felhőalapú tárolási szolgáltatásokhoz való hozzáférést, mint például a Wasabi. A VJBOD Cloud blokk alapú felhő tároló átjáró lehetővé teszi a QNAP NAS felhasználók számára, hogy felgyorsítsák a felhőobjektum-tároláshoz való hozzáférést további helyi gyorsítótárazott adattárolás segítségével, ezzel tovább javítva a rendelkezésre állást és a megbízhatóságot. A HBS 3 a QNAP adatmentési/visszaállítási/szinkronizálási megoldásának legújabb verziója, amely segíti a felhasználókat a katasztrófa utáni helyreállítási tervek készítésében. A HBS 3 biztonsági másolatot készíthet és adatokat szinkronizálhat a támogatott felhőalapú tárolási szolgáltatásokkal. Ezekhez a megoldásokhoz a felhasználók már kiválaszthatják a Wasabi-t felhőalapú tárolóként, így biztosítva sokoldalú előnyöket, alacsony költségvetést és nagy teljesítményt.

A Wasabi Hot Cloud Storage egy vállalati szintű, fokozatmentes, azonnal elérhető felhőtároló megoldás, amely végtelen mennyiségű adat megfizethető tárolását teszi lehetővé. A Wasabi S3-kompatibilis felületet biztosít tárolási alkalmazásokhoz, átjárókhoz és más platformokhoz. A Wasabi az összes felhőalapú tárolási szolgáltatást egy szint alá helyezi, hogy csökkentse a bonyolultságot és növelje a költségvetés kiszámíthatóságát a vállalatok és a vállalkozások számára.

„A QNAP mentési és felhőalapú átjáró-szoftverének integrálása a Wasabi Hot Cloud Storage-val költséghatékony utat kínál a vállalkozások számára egy hatékony hibrid felhőmegoldás létrehozásához, egyszerű és megfizethető árképzéssel.” – nyilatkozta David Friend, a Wasabi társalapítója és vezérigazgatója.

Ad
Scroll to top