Hír PC

Az ASUS legújabb VivoBook és ZenBook sorozatú termékcsaládjának bemutatója a CES 2020-on

Az ASUS a mai napon mutatta be a VivoBook és a ZenBook laptopok legújabb sorozatát a CES 2020-on, közöttük a VivoBook S sorozatot (S333/S433/S533), a VivoBook 14-et (X413/K413), a VivoBook 15-öt (X513/K513) és az innovatív, 14 colos kétképernyős ZenBook Duo-t (UX481) új érintőképernyős kijelző opcióval.

Ez a legújabb sorozat, amely a digitális eszközökkel dolgozó szakemberektől a hétköznapi felhasználókig mindenkinek ajánlható, az elegáns és kifejező esztétikát ötvözi az élvonalbeli teljesítménnyel, ami mögött a 10. generációs Intel® processzorok, a legújabb NVIDIA® GeForce® GPU-k és a következő generációs Wi-Fi 6 hálózati kapcsolat áll. A VivoBook és ZenBook felhasználók egy szinttel feljebb vihetik a hatékonyságot a gépekhez adott MyASUS szoftverrel, amely zökkenőmentes integrációt biztosít a mobil eszközök és az ASUS laptopok között.

Prémium teljesítmény és külső az S-sorozatú VivoBook-kal

Az ASUS VivoBook S-sorozatú laptopok tökéletes egyensúlyt teremtenek a személyiség és a teljesítmény között, a CES 2020-on bemutatott modellek pedig ezt a hagyományt viszik tovább. A különböző, merész színekben kínált VivoBook S-sorozatú laptopokban 10. generációs Intel Core processzorok működnek, amelyek tökéletes eszközök a többfeladatos munkavégzésre és a nagyfelbontású szórakozásra, továbbá következő generációs Wi-Fi 6-os hálózati kapcsolódást kínálnak a jobb teljesítmény érdekében zsúfolt környezetben, akár 16 GB RAM-mal, választási lehetőséggel az Intel integrált grafika és a legújabb NVIDIA GeForce grafika között, és továbbfejlesztett készülékházzal a 13, 14 és 15 colos méretosztályokban, ami a NanoEdge kijelzőhöz hasonló kávát jelent.

Az új évtized megünneplésére a VivoBook S sorozata új színeket vezet be: A Határozott piros egy merész szín, amely tüzes hatást kelt bármilyen íróasztalon, míg a Gaia zöld egy puhább, a természet által inspirált szín. Az Álomfehér kifinomultságot sugároz, és kiemeli a laptop hangsúlyait. Végezetül az Indie fekete erős hatást kelt az árnyékos kialakítás és a fényes kijelző kontrasztjával. Akármilyen színben is jelenjen meg, a továbbfejlesztett VivoBook S-sorozat precíziósan kialakított, teljesen fémből készült készülékháza nem csak strapabíró és könnyű, de a gyémántmetszett élei miatt kézbe fogni is kellemes. A VivoBook S-sorozatú laptopjai tartalmaznak egy egyedi, sárga színnel jelölt Enter billentyűt is, ami egy kis plusz eleganciával és esztétikummal ruház fel minden modellt.

15,6 colos kijelzőjével a VivoBook S15 maximális kijelzőteret kínál kompakt helykihasználás mellett, ezért a legpraktikusabb választást jelenti azoknak, akik egyszerre több feladatot szoktak végezni, két vagy több aktív ablakkal a képernyőn. A VivoBook S13 az utazók álma, melyet 14,9 mm-es vékony profillal és 1,2 kg-es súllyal úgy alakítottunk ki, hogy lépést tudjon tartani a felhasználóval, bármerre is járjon. A VivoBook S14 14 colos kijelzőjével és 1,4 kg-os súlyával kiváló, mindenhez jól használható méretet jelent felhasználók széles köre számára. Azoknak a felhasználóknak, akik szívesen használják a numerikus billentyűzetet, az S13 és az S14 különböző változatai tartalmazzák az opcionális ASUS NumberPad 2.0-t, amely egy integrált, LED-es megvilágítású, gyors adatbevitelre szolgáló numerikus billentyűzet.

Emellett a könnyedebb gépelés érdekében a VivoBook S mindhárom modelljén az átlagosnál nagyobb gombsapkák találhatók könnyű, kényelmes és pontos adatbeviteli lehetőséget biztosítva.

Tűnj ki a tömegből a legújabb VivoBook-kal

A saját személyiséggel rendelkező és a legkorszerűbb hardvert felvonultató legújabb VivoBook 14 és VivoBook 15 laptopok mindent tartalmaznak, ami csak szükséges egy hálózatba kapcsolt, kreatív életstílushoz. A felhasználók kifejezhetik a saját egyedi személyiségüket a VivoBook 14 (K413) és a VivoBook 15 (K513) készülékekkel, amelyeken egy elegáns fémfedél található lenyűgöző kialakítású felülettel, és amely három színben kapható: Indie fekete, Bőséges arany vagy Áttetsző ezüst. A VivoBook 14 (X413) és a VivoBook 15 (X513) Kobaltkék, Álomfehér illetve fekete színekben kapható. A készülékeket egyedi jellemzőkkel felruházó Enter billentyű feltűnő, sárga színnel van kiemelve. A kompakt kialakítású, pehelysúlyú készülékháznak köszönhetően a VivoBook 14 és 15 notebookok bárhol könnyen használhatók, a vékony NanoEdge kijelzőkávák miatt pedig az egyes modellek helyigénye meglepően kicsi.

Kéz a kézben jár a stílus és a teljesítmény az új VivoBook 14 és 15 laptopokkal, melyek mindegyike a legkorszerűbb hardvert tartalmazza: akár 10. generációs Intel Core i7 processzorok, akár a legújabb NVIDIA GeForce GPU laza játékhoz vagy képszerkesztéshez, akár 16 GB RAM és opcionális Wi-Fi 6 a legmagasabb színvonalú hálózati használathoz. Vannak olyan VivoBook modellek is, amelyek a gyakran használt fájlok és alkalmazások könnyebb elérése érdekében az Intel egyedülálló Optane memóriáját tartalmazzák. A felhasználók élvezhetik a kényelmes, háttérvilágított billentyűzet, a HDMI és az 1. generációs, C típusú USB 3.2 portok előnyeit, és van egy mikrofon is a nagyobb távolságból (legfeljebb négy méter) történő használathoz olyan hangasszisztensekkel, mint például a Microsoft Cortanája.

A VivoBook 15 (K513/X513) nagy méretű, 15,6 colos kijelzővel és teljes méretű billentyűzettel rendelkezik kompakt helyigény mellett, a súlya pedig mindössze 1,7 kg. Ideális eszköz a többfeladatos munkavégzéshez, és olyan lényeges plusz szolgáltatásokat kínál, mint a kettős tárolású elrendezés gyors PCIe® SSD-vel a villámgyors indítás érdekében, akár 2 TB HDD kapacitás és microSD kártyaolvasó az eltávolítható fájltároláshoz.

A 14 colos kijelzővel felszerelt VivoBook 14 modellek (K413/X413) vékonyabbak, keskenyebbek és könnyebbek, mint VivoBook 15 modellek, miközben ugyanazt a processzort és grafikus lehetőségeket kínálják. Tartalmazzák az (opcionális) ASUS NumberPad 2.0 kétfunkciós érintőpadot, akár 1 TB PCIe SSD tárolási lehetőségeket, egy microSD kártyaolvasót és nagy sebességű, C típusú USB portot, amivel külső tároló eszközöket lehet a notebookhoz kapcsolni.

A ZenBook Duo a holnap laptopja

Egy új, érintőképernyős fő kijelző opció bevezetése mellett az úttörő 14 colos ASUS ZenBook Duo (UX481) tartalmazza az ASUS ScreenPad Plus érintőpadot is, azaz a forradalmi,12,6 colos, teljes szélességű másodlagos érintőképernyőt, ami bővíti és növeli az eredeti ASUS ScreenPad által nyújtott interaktív képességeket. A ScreenPad Plus új módot kínál a felhasználóknak a laptopjukkal való interakcióra, ezzel lehetővé téve a hatékonyságot növelő munkafolyamatokat és a könnyű többfeladatos munkavégzést. Hibátlanul integrálódik az elsődleges kijelzőbe, és a beépített ScreenXpert szoftver a hasznos alkalmazások, eszközök és segédprogramok széles választékát tartalmazza, melyekkel a felhasználók nyugodtan élvezhetik a ScreenPad Plus által nyújtott hatékonyság előnyeit.

A könnyed kreativitáshoz szükséges extrém teljesítményt az akár 10. generációs Intel® Core™ processzor is biztosíthatja akár 16 GB RAM-mal és NVIDIA GeForce MX250 GPU-val, míg az ultragyors tárolást az akár 1 TB-os PCIe® 3.0 x4 SSD valósítja meg. A ZenBook Duo-n lenyűgöző PANTONE® hitelesített FHD érintőképernyő található, ami lélegzetelállító, színhelyes megjelenítést biztosít. A prémium stílusú ZenBook Duo-t elegáns Mennyei kék színben forgalmazzuk, keret nélküli NanoEdge kialakítással a magával ragadó látvány érdekében, ami ultrakompakt formatényezőt tesz lehetővé mindössze 1,5 kg súly mellett. Az Amazon Alexa hangalapú támogatás mellett a felhasználók zenét és híreket hallgathatnak, irányíthatják az otthoni okos eszközeiket, és élvezhetik a kényelmes beszédalapú szolgáltatás előnyeit.

Mobil eszközök zökkenőmentes integrációja a MyASUS szoftverrel

A legújabb VivoBook S-sorozatú, VivoBook és ZenBook Duo laptopok a MyASUS szoftver legújabb változatát tartalmazzák. A szoftver most már zökkenőmentes integrációt valósít meg mobil eszközökkel, a Link to MyASUS mobil alkalmazás segítségével, ami a tervek szerint 2020 elején kerül a piacra. Olyan új jellemzőket tartalmaz, mint a gyors és könnyű fájl és URL átvitel olyan felhasználók számára, akik zökkenőmentesen akarnak fájlokat vagy webes linkeket megosztani a PC-jük és a mobil eszközeik között; Távoli fájl hozzáférés, melynek segítségével laptopról elérhetők mobil eszközökön tárolt adatok, bármikor és bárhol; valamint a zökkenőmentes többfeladatos munkavégzés, ahol olyan képernyőt tükröző és képernyőt kiterjesztő funkciók használhatók, amelyek kisegítő kijelzőt szolgáltatnak hivatkozások ellenőrzéséhez és más felhasználásokhoz.

Ad
Scroll to top