Egyéb Hír

Last minute karácsonyi ajándékötletek a TaoTronics-tól!

A karácsony közeledtével a TaoTronics is összeállított egy „last minute” listát a legjobb karácsonyi ajándékötletekkel, így ha még hiányzik néhány meglepetés, segítünk a lehető legjobb ajándék kiválasztásában.

Sportos életmód kedvelőinek

Mindenkinek van olyan ismerőse, aki sportos életmódot folytat. A zenehallgatás a testedzés szerves részévé vált, így elengedhetetlen a megfelelő fülhallgató kiválasztása.

A TaoTronics SoundLiberty 53 Bluetooth fülhallgató megfizethető és remek alternatívája lehet az Airpods fülhallgatónak a hihetetlen 40 órás üzemidővel és a hordozható töltőtokkal. Akár 5 órán át is képes működni egyetlen töltéssel, így tökéletes a mindennapi használatra.  A Bluetooth 5.0 kapcsolnak köszönhetően a készülékek széles választékával kompatibilis.

Egészséges életmód követőinek

Nagyszerű ötlet a szeretteinknek vagy barátainknak olyan ajándékkal kedveskedni, amely nemcsak hasznos, de az egészségükre is jó hatással van, így egy párásító tökéletes ajándék lehet.

A téli fűtési szezon száraz levegőt eredményez a lakásban, amely légzési nehézségekhez és dehidratációhoz vezet. A TT-AH025 párásító segít a szabad és könnyű légzés biztosításában, valamint a bőr hidratálásában is. Továbbá a modern kialakításának köszönhetően remek kiegészítőként szolgálhat lakásod bármely pontján.

Utazás szerelmeseinek

A SoundSurge 60 vezeték nélküli zajszűrős fejhallgató drámaian megváltoztathatja a zenehallgatás, filmnézés és a játék élményét. A beépített mikrofon segítségével akár telefonálásra is tökéletesen alkalmas, míg a zajszűrő technológia és a 40 mm-es hangszórók növelik a hang tisztaságát, valamint intenzitását a teljesen magával ragadó élmény érdekében. A megfelelő fejhallgatót akár a mindennapok során is hordhatja az illető.

Ad
Scroll to top