Egyéb Hír

Már hazánkban is elérhető a VAVA Dash Cam fedélzeti kamera

A kaliforniai székhelyű VAVA nagysikerű, red dot díjnyertes autós fedélzeti kamerája a VA-VD015 már hazánkban is elérhető. A VAVA Dash Cam egy kompakt méretű fedélzeti kamera, amely Full HD felbontású felvételek készítésére alkalmas akár 60 képkocka/másodperccel. A 360 fokban elforgatható kamerafejben egy 155 fokos lencse kapott helyet, amely akár 5 sávos autóutat is képes teljes egészében belátni. A fejlett Sony szenzornak köszönhetően pedig kristálytiszta képrögzítésre képes éjjel és nappal is.

Zord körülményekre tervezve

A VAVA VD015 kamera -20°C és 50°C között is képes működni, így légy a világ bármelyik pontján, a Dash Cam képes lesz az előtted álló út rögzítésére. A giroszkópnak és a 360 fokos kamerafej mozgásnak köszönhetően pedig minden esetben lehetséges a stabil felvételek készítése – utazz országúton vagy földúton. A kamerában található Sony IMX291 szenzor ezenfelül lehetővé teszi a tiszta éjjeli- és nappali felvételek készítését is. Érezd magad biztonságban.

Egyszerű használat

Töltsd le okoskészülékedre a VAVA Dash alkalmazást és párosítsd 5 méteren belül található okoseszközödet a VD015 kamerával, hogy egyszerűen készíthess videófelvételeket és képeket emlékezetes utazásaidról. A párosított Android vagy iOS rendszert futtató okoskészülékeden ezenfelül a kamerában található WiFi segítségével élőben figyelheted az éppen rögzített felvételeket és akár pillanatok alatt megoszthatod őket kedvenc közösség oldaladon, legyen szó a Facebook-ról, az Instagram-ról vagy Twitter-ről.

Előzd meg a balesetet

A 155 fokos nagylátószögű lencsének köszönhetően mindig beláthatod az előtted lévő utat, ezzel megelőzheted az ütközéseket és megkönnyítheted a parkolásodat is. Baleset esetén 128 GB-ig bővíthető tárolókapacitással (MicroSD kártya) könnyedén felmutathatod az esetről készült felvételeket, ezzel is segítve biztosítási ügyintézés folyamatát.

Árazás és elérhetőség

A VAVA VA-VD015 Dash Cam már elérhető a VAVA hivatalos partnereinél. A naprakész árazással kapcsolatban vedd fel a kapcsolatot a VAVA helyi képviseletével vagy kiskereskedelmi partnereivel.

Ad
Scroll to top