Egyéb

Cooler Master Cosmos II 25th Anniversary Edition

A piacvezető számítógép komponens tervező és gyártó Cooler Master, a a mai napon bejelenti a COSMOS család egy új tagját. Hogy méltó módon ünnepeljük meg a Cooler Master negyed százados évfordulóját, bemutatjuk a COSMOS II 25 th Anniversary Edition-t.

Közösségi elköteleződés:

Mióta az eredeti COSMOS II megjelent, a márka és a termék kedvelői a világ minden tájáról érdeklődnek iránta, vagy akár el is készítik az egyedi oldallapokat a házhoz. Nos, a Cooler Master meghallotta a hangotokat, sőt adott hozzá egy kis extrát is: COSMOS II 25 th Anniversary Edition két hajlított, edzett üveg oldallappal érkezik gyárilag! Az innováció a Cooler Master hagyománya amelyet ismét felszínre hoz és megerősít ezekkel a masszív edzett üveg oldallapokkal, amelyek egyediek a maguk területén. Ezek a gyönyörűen megépített oldallapok tökéletesen beleillenek a ház tökéletesen kifinomult kontúrjaiba, így sima és egyenletes belátást biztosítanak a belsőre, hogy megmutadhasd, hogy mit építettél. Valódi COSMOS divatra épültek az oldallapok, hiszen a nyitásuk után mint egy luxusautó ajtajai nyílnak oldalra.

Az Alumínium Hagyománya

Közel 20 évvel ezelőtt, amikor a számítógépházak piaca még a bézs mámorában úszott, a Cooler Master bebizonyította, hogy a házaknak nem kell feltétlenül unalmasnak lenniük. Ezt az 1999-ben teremtett hagyomány folytatódik a mai napig is, ahol a Cooler Master atyáskodott és amely az első alumínium házzal, az ATC-100- al kezdődött. Ezt a hagyományt építettük a a COSMOS II 25 th Anniversary Edition-be is. Ez a speciális kiadás olyan frissített megoldásokat hordoz magában, mint a csiszolt alumínium fogantyúk és szálcsiszolt alumínium takaróelemek a ház elején és a top panel tetején. A felső csúsztatható panel takaró elem zárja az Advanced Control Panel-t, amely összeér az előlapi csúsztatható panellel, mely mögött egy rakás a hot-swap képes meghajtósín rejtőzik.

COSMOS II 25 th Anniversary Edition előre láthatólag 2017 június végén lesz elérhető a helyi kiskereskedésekben 114 900 forintos bruttó végfelhasználói áron.

Ad
Scroll to top