Egyéb

A Cooler Master Bejelenti A MasterCase H500P-t

A piacvezető számítógép komponens és periféria gyártó és tervező Cooler Master a mai napon bejelenti a régóta várt MasterCase H500P-t. Egy ház, amely lenyűgöz a teljesítményével és a kinézetével.

Nagy Légáramlás RGB Világítással

A Cooler Master High AirFlow sorozat ihlette a MasterCase H500P-t amely futurisztikus kinézettel és struktúrált keretes kialakítással. Két 200mm ventilátor díszíti a MasterCase H500P front részét, amelyek optimális levegőáramlást biztosítanak így a megfelelő hőmérséklet folyamatosan biztosított. A funkcionalitás mellett a 200mm-es ventilátorok RGB világítással is felszereltek, így az RGB kompatibilis alaplapokon, vagy kiegészítő vezérlőn keresztül vezérelhetőek. Ez még nem minden, hiszen két extra 200mm-es ventilator a H500P tetejébe is felszerelhető.

Kiváló Betekinthetőség

A világos szürkére színezett áttetsző, edzettüveg oldallap és a műanyag takaró elemek a MasterCase H500P elején és tetején tiszta beláthatóságot tesznek lehetővé a ház belsejébe. A személyre szabható tápegység takaró elöl, a CPU kivágást takaró elem hátul és az eltávolítható kábel takaró panel egy magasabb szintre emelik a kábel menedzsmentet, a felhasználók kezébe olyan eszközt adva, amely lehetővé teszi a letisztult és szép gép építést.

Mutasd Meg a Grafikus Kártyád

A két PCI bővítőhely a H500P hátulján lehetővé teszi, hogy függőlegesen is beszerelhető legyen a a grafikus kártya, extra keretek felhasználása nélkül is. Egy riser kábelre szükség van a grafikus kártya elfordításához, ez külön megvásárolható.

Folyadékhűtésre Előkészítve 

A MasterCase H500P a házon belüli nagy légáramlatok szem előtt tartásával került kialakításra, és akár 360mm-es radiátorok befogadására is alkalmas a tetején, illetve elöl, a megfelelően tervezett üres helyeknek köszönhetően pedig egyedi kialakítású folyadékhűtés is beszerelhető.

Ár és Elérhetőség

A MasterCase H500P október 10-től válik elérhetővé 51 900 forintos bruttó ajánlott végfelhasználói áron.

Ad
Scroll to top